• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

Garages in Hengelo

Ben je op zoek naar een betrouwbare autogarage in de buurt van Hengelo? Vergelijk garages gemakkelijk en snel via garagevergelijker.nl.

Garages in of nabij Hengelo

Laat hier je auto onderhouden en repareren in Hengelo

De garages in Hengelo staan klaar voor onderhoud

Hengelo is een stad vol techniek, zoals Siemens, Akzo en Stork. Automobilisten in deze Twentse stad weten dus hoe belangrijk goed auto onderhoud is. Regelmatig heeft een auto een grote beurt of kleine onderhoudsbeurt nodig om veilig en betrouwbaar zijn werk te doen. Onderhoud aan een nieuwe auto is belangrijk om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de prestaties en het comfort, bij oudere auto’s is het vooral gericht om betrouwbaarheid te waarborgen en een controle over slijtage te hebben. Zo weet je zeker dat je veilig op stap gaat in Hengelo.

APK-keuring: ook in Hengelo verplicht

Voor de verkeersveiligheid is het verplicht om de auto aan te bieden voor een APK-keuring. Je moet er niet aan denken dat je op de Oldenzaalsestraat stil komt te staan of een ongeluk krijgt op de Diamantlaan omdat je auto niet APK gekeurd is. Bij een APK voor de benzineauto hoort een viergasmeting, en bij een APK voor de dieselauto ondergaat de auto een roetmeting. Deze twee tests zijn een controle op de milieuprestaties van een auto. 

Waar laat je deskundig en betrouwbaar onderdelen vervangen in Hengelo?

In Slangenbeek en de Hasseler Es liggen de straten vol met verkeersdrempels en ook in Klein Driene moet je voorzichtig over deze hobbels rijden. Je schokdempers voor slijten hard van de heuvels, als je er te snel overheen gaat krijgen je schokdempers achter het ook te verduren. Deze zijn dan al snel aan vervanging toe. Ga je af en toe tanken in Duitsland dan wil je natuurlijk dat op de A1 en de Autobahn je remmen goed voor elkaar zijn. Laat daarom tijdig je remblokken voor en remblokken achtercontroleren op slijtage en indien nodig vervangen. Zijn je remmen te ver versleten, dan moeten ook de remschijven voor en remschijven achter vernieuwd worden. 

Als je een dagje hebt gewinkeld bij IKEA of Bauhaus dan wil je natuurlijk dat je auto in één keer start. Het is goed om op tijd de accu te vervangen, zo sta je nooit voor verrassingen. Over verrassingen gesproken: denk je ook aan het vervangen van je distributieriem? Als deze ouder wordt of al veel kilometers meegaat, kan hij spontaan knappen waardoor er veel schade aan de motor ontstaat.

Ten slotte is het altijd verstandig je ruitenwissers voor te vervangen en als het nodig is de ruitenwisser achter ook. Zo heb je altijd goed zicht!

Maak nu een afspraak voor deskundig auto onderhoud bij een garage in Hengelo

Op garagevergelijker.nl vind je betrouwbare garages waar jij je auto voor onderhoud, APK of het vervangen van onderdelen kunt brengen. Je ziet gelijk hoe andere klanten de service van het garagebedrijf ervaren. Dus wacht niet langer en maak een afspraak bij de beste garage van Hengelo. 

Meer weten over onze diensten in Hengelo?