• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autoservice J.Majoor

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Nieuwe Havenweg 83H
1216BP Hilversum
Toon telefoonnummer
06-15248985

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak tot
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autoservice J.Majoor?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 39 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 30-10-2022

  De eigenaar, Joey, is een oprechte, sympathieke hardwerkende monteur met veel ervaring. Acceptabele prijzen en gratis leenauto; alleen even aftanken voor het inleveren. Top!

 • 11-08-2022

  Mijn koppeling was er helaas mee opgehouden… J. Majoor heeft ons binnen no-time geholpen! Ik kan weer heerlijk met de auto rijden :) vriendelijk en fantastische service.

 • 01-10-2021

  Autoservice J.Majoor heeft mij onlangs UITSTEKEND geholpen. Op vakantie was ik met 80km over een steen gereden. De draagarm rechtsvoor is professioneel vervangen. Daarnaast is de auto weer uitgelijnd en is het stuur rechtgezet. Dit alles heeft J.Majoor vakkundig, snel en voor een eerlijk prijs gedaan. Deze garage is wat mij betreft een regelrechte aanrader! Chapeau!

 • 08-06-2021

  Echt een topper Joey! Vakman die altijd relaxed, eerlijk, goed en snel werkt. Niet elke minuut of onderdeeltje wordt direct op de rekening gezet en hier wordt de relatie nog gewaardeerd. Betrouwbare garage, Zo kom je ze niet meer tegen bijna.

 • 12-12-2019

  Beter dan Autoservice J. Majoor vind je volgens mij niet. De eerste indruk van deze garage is zeer goed en ik hoop er nog jaren te kunnen komen. Naast het normale onderhoud loste hij vandaag een probleem op aan mijn auto waar ik al twee jaar last van had, terwijl andere garages dat probleem niet eens erkenden. "De auto werkt nou eenmaal zo", werd er gezegd. Ik geef mezelf 2 sterren, omdat ik wel eens voor de allergoedkoopste ben gegaan die je op dat moment kunt vinden, maar Joey krijgt er 5. Hij is integer en heel kundig, en ook nog eens voor een passende prijs. Maar al was dat laatste niet zo, dan nog blijf ik voor hem kiezen, want hij lost de problemen gewoon voor je op.

Ik kies deze garage