• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autotechniek Potter

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Wel 5k
3871MT Hoevelaken
Toon telefoonnummer
06-31176800

Toon e-mailadres
selwin.potter@gmail.com
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 18:00
Dinsdag 08:30 tot 18:00
Woensdag 08:30 tot 18:00
Donderdag 08:30 tot 18:00
Vrijdag 08:30 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autotechniek Potter?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 24 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 02-08-2021

  Prima afspraken gemaakt voor onderhoud en restauratie aan Ford Transit Custom. Selwin controleert de auto, analyseert gegevens uit de board computer en geeft passend advies en offerte. In de twee weken veelvuldig contact gehad over de voorgang inclusief foto van geconstateerde gebreken en opgeloste werkstuk (EGR, remschijf, wiellagers, roetfilter reinigen en laswek). Om tijdlijnen te halen is Selwin maximaal flexibel en prettig in omgang. En, een man van zijn woord!

 • 12-07-2021

  Fijne garage om gedachtes mee uit te wisseldn. En eerlijk naar ons als garage maar ook zo naar ons klanten toe (ivm ons vakantie).

 • 28-12-2020

  Al meerdere jaren bij Selwin mijn Beetle Cabrio van 2005 laten repareren en APK laten uitvoeren. Het contact met Selwin is altijd heel erg prettig, hij reageert snel op een vraag via de app. Geeft vooraf een indicatie van de kosten. Tijdens een reparatie stuurt hij ook foto's zodat je de reparatie kan volgen. Heel transparant en dus prettig. Fijn dat Selwin ook onderdelen repareert (als het kan) in plaats van gelijk een nieuw onderdeel te monteren. Voorbeeld : Selwin heeft het raammechanisme van mijn achterraampje gerepareerd met een reparatieset. Bij prijsopgave bij VW garage ( toen ik Selwin nog niet kende) gaven ze op dat het alleen opgelost kon worden met een hele nieuwe unit, wat heel veel duurder is. Selwin denkt mee en geeft goed advies! Dus zeker een aanrader!! Tot de volgende keer Selwin. Groet Kees vanuit Leusden

 • 31-03-2021

  Eerlijk en professioneel bedrijf. Het probleem was snel gevonden en verholpen tegen een prima prijs.een van de weinige garages waar ik echt een goed gevoel bij heb

 • 27-08-2020

  Ontzettend fijn geholpen door de eigenaar. Het was niet alleen goedkoop, maar ook nog eens vakwerk. Ik zou deze garage een ieder aanbevelen.

Ik kies deze garage