• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autotechniek Potter

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Wel 5k
3871MT Hoevelaken
Toon telefoonnummer
06-31176800

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 18:00
Dinsdag 08:30 tot 18:00
Woensdag 08:30 tot 18:00
Donderdag 08:30 tot 18:00
Vrijdag 08:30 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autotechniek Potter?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 28 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 05-11-2022

  Fijn geholpen door eigenaar Selwin. Ik woon in Leeuwarden en werk in Amersfoort en had een melding van het motormanagement. Na uitlezen bleek het om het roetfilter te gaan. Ik kreeg een leenauto mee en werd zeer goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Uiteindelijk besproken dat ook de turbo beter vervangen kon worden om problemen in de nabije toekomst te voorkomen. 5 sterren voor autotechniek Potter en ik kom zeker terug. PS mijn Volvo rijd weer als nieuw.

 • 22-09-2022

  Vandaag heb ik mijn auto bij Autotechniek Potter gebracht voor reparatie en ik ben super tevreden. Ik kon snel terecht en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Ik kan weer veilig de weg op. Het personeel is erg vriendelijk en verleent prettige service. De service is transparant en er was goed overleg met mij waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Ik ga volgende keer zeker terug naar Autotechniek Potter en ik raad het bedrijf ook zeker aan bij mijn omgeving.

 • 12-01-2022

  Sympathieke ondernemer met zeer veel vakkennis. Turbo laten vervangen door dit bedrijf. 1200 euro voordeliger dan de dealer niet gereviseerd maar originele turbo. Direkt goede uitleg en na vervanging liet hij zien wat het mankement was. Fijn ontvangst, komen afspraken na en doen wat ze beloven.

 • 02-08-2021

  Prima afspraken gemaakt voor onderhoud en restauratie aan Ford Transit Custom. Selwin controleert de auto, analyseert gegevens uit de board computer en geeft passend advies en offerte. In de twee weken veelvuldig contact gehad over de voorgang inclusief foto van geconstateerde gebreken en opgeloste werkstuk (EGR, remschijf, wiellagers, roetfilter reinigen en laswek). Om tijdlijnen te halen is Selwin maximaal flexibel en prettig in omgang. En, een man van zijn woord!

 • 13-01-2022

  Prima modern ingericht bedrijf, open en persoonlijk contact met monteur. Alles binnen afgesproken tijd en bedrag. Roetfilter vervangen en alle meldingen gereset. Auto loopt weer als een zonnetje!

Ik kies deze garage