• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Nobels Autoservice

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Kromhoutstraat 46
1976BM Ijmuiden
Toon telefoonnummer
0255-522500

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Nobels Autoservice?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.8 op basis van 141 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 23-03-2023

  Prima en snel geholpen met goede en goedkope tips om de APK reparaties op te lossen

 • 09-05-2022

  Goed waarom 2 sterren: Ik heb op internet even 2 nieuwe banden besteld, deze worden bij thuis afgeleverd dus moest ik op zoek naar een montage bedrijf. Hier kom ik bij de Firma Nobels uit. Na een afspraak gemaakt te hebben daar mijn auto afgeleverd. Ik kom er op wachten, want ja 2 banden vervangen is zo gebeurd….. helaas bleek ik slot bouten op mijn velgen te hebben en daar mist dus de sleutel moet van, shit…. Na lang zoeken niet gevonden. Dus opnieuw een afspraak gemaakt, nu voor het verwijderen van 4 slot bouten en vervangen van 2 voor banden. Afijn vandaag auto afgeleverd en na 3 uur word ik gebeld dat hij klaar is. Daar kreeg ik even een flinke rekening getoond van 250 euro!! Voor het vervangen van 2 bandjes en 4 slot bouten!! En dat omdat hun 66 euro per uur rekenen…. Van deze kosten ben ik niet van te voren op de hoogte gesteld…. Vind het jammer dat er na aandringen ook niks af gehaald kon worden…. Daarom maar 1 ster!!! Met vriendelijke groet

 • 16-05-2023

  Binnen lopen voor een apk, de auto's staan bijna opgestapeld voor de deur zo druk is het, en toch met 45 minuten weer wegrijden met een nieuwe apk. Top service, leuke en vriendelijke mensen.

 • 07-08-2020

  donderdag 7 augustus 2020 Aanvankelijk zeer tevreden over de service van deze gezellige kleine garage en de vriendelijke, begripvolle en proffesionele behandeling van Jeanet en monteurs ! Echter vanwege vakantie was Jeanet vandaag afwezig en werd ik na betaling van een grote beurt aan mijn Nissan Micra overvallen door een koude douche van onbegrip, spanning en slechte communicatie van Nancy (vv Jeanet) en monteur Mark. Vragen over de rekening werden mij niet in dank afgenomen. Eerder had Mark nl nieuwe ruitenwissers geplaatst en had hij bij de achterruit, bleek later,een wisser voor de voorruit geplaatst. Inmiddels had ik bij de dealer de juiste wisser gekocht. Na telefonisch contact met Jeanet afgesproken dat dat bedrag van de rekening zou worden afgetrokken. Dat is ook netjes gebeurd. Kennelijk zat dat Mark nog niet helemaal lekker, zelfs mijn excuus inzake die ochtend werd ook niet geaccepteerd dus moest ik het blijkbaar ontgelden. Kortom hier kom ik dus nooit meer.

 • 10-12-2019

  Ga hier altijd heen voor een apk keuring vriendelijke personeel en professionele hulp.

Ik kies deze garage