• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Geurts Automotive

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Broekdijk 5
4041CT Kesteren
Toon telefoonnummer
06-46260824

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Geurts Automotive?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 36 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 09-02-2023

  Ik en me broer werden voor gelukszoekers uitgemaakt toen we om uitleg kwamen vragen nadat we schade aan het leer van het interieur van me auto aantroffen na een apk keuring. Ook vond de eigenaar het nodig ons op de voet te volgen naar een van onze autos, nadat ze al met meerdere mannen om ons heen kwamen staan.

 • 22-10-2022

  Wat een goede en fijne service. Probleem met onze raam aan de bestuurderskant. Bijna onze dag dierentuin af moeten zeggen. Gebeld en dankzij John konden we er toch nog een leuke dag van maken. Hartstikke bedankt 👍

 • 09-07-2021

  Bij de APK keuring is de alarmlichtenschakelaar en de ventilatieunit gemold. Prutser! Had het gewoon even gezegd. Reactie op hieronder: Zeker voor u bedoeld, daar bestaat geen twijfel over. Door uw lompe gedrag maak ik geen gebruik meer van uw "service". Wat ik nu zelf doe is het dashboard netjes demonteren en beschadigde delen vervangen/repareren. Daarna monteer ik alles weer terug op zijn plaats. Dat is volgens mij een betere methode dan ergens een schroevendraaier tussen steken en wat heen en weer frotten en de zaak kapot trekken. Ik blijf erbij, had het gewoon even gezegd (voordat de schroevendraaier tussen schakelaar en frame werd gezet), dan was het geen probleem geweest.

 • 20-10-2021

  Geurts autoservice staat altijd direct voor je klaar, geeft advies en denkt met je mee. Van de week startte mijn auto niet, binnen 10 minuten was hij bij mij thuis om het probleem te verhelpen. Al met al een hele fijne garage!

 • 08-04-2022

  Geweldig collega-autobedrijf. Klant van ons uit de brand geholpen gister. Top service! Nogmaals dank! Vriendelijke groeten, Jorrit Yeal.nu

Ik kies deze garage