• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garage Waaksma

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Oastkern 3B
9288XJ Kootstertille
Toon telefoonnummer
0512-332938

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garage Waaksma?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 49 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 02-03-2023

  Goede eerlijke autohandelaar. Wij hadden een auto gekocht, bleek na koop toch niet aan bepaalde specificaties te voldoen die wel geadverteerd waren. Hij heeft de auto zonder gezeur gewoon teruggenomen. Kijk, een fout maken kan (bleek aan het computersysteem te liggen), maar hoe je het weer goed maakt bepaald voor mij wie je bent. Helaas had hij geen andere auto staan die die aan onze specificaties voldeed, want ik had hem de handel graag gegund!

 • 01-03-2023

  Zeer betrouwbare garage! Zowel voor aanschaf van uw occasion als voor onderhoud. Een eerlijk bedrijf met hele vriendelijke mensen.

 • 13-09-2022

  Ik had een mail gestuurd om een prijsopgave voor een Apk icm. een beurt. Totaal niet op gereageerd, je kan toch op zijn minst een reactie op een mail geven!

 • 24-10-2020

  Wij waren opzoek naar een VW Polo welke Waaksma te koop had staan. Helaas! We waren net te laat, want deze wagen was net verkocht! Bert (eigenaar) dacht met ons mee en we hebben uiteindelijk een Polo van aug-2019 bij hem gekocht welke hij gebruikte als vervangend vervoer. De auto stond paar dagen laten gepoetst en al klaar! Super bedrijf, zeer klantvriendelijk, niet te duur, geeft goede en marktconform inruil prijs op je auto! Zeker een aanrader om hier je auto in onderhoud te nemen, of om een auto te kopen!

 • 23-01-2021

  Ik heb een Golf 7 GTE gekocht bij autobedrijf Waaksma. Ik werd goed ontvangen door (Bert eigenaar) toen ik de auto kwam bekijken. De auto zag er goed uit en alles zat erbij. Na wat onderhandelen zijn we er uit gekomen en ben ik zeer tevreden hoe alles is gegaan. Autobedrijf Waaksma is een zekere aanrader!

Ik kies deze garage