• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester van Mensvoort

 • Autovakmeester
Autovakmeester 24 maanden garantie

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Hier vind je ons

Valkenswaardseweg 32A
5595CB Leende
Toon telefoonnummer
040-2062683

Toon e-mailadres
info@autobedrijf-vanmensvoort.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Benzine)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Diesel)
Ik kies deze garage
Autovakmeester van Mensvoort

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester van Mensvoort?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 21-07-2021 Zoetermeer

  Kort geleden een prachtige Mercedes C klasse gekocht bij dit bedrijf. Had kort geleden een melding in display en had hun op de hoogte gebracht. Ben langs gekomen , en ze hebben dit keurig opgelost. Bleek om een kapotte censor te gaan. Geweldig bedrijf en hart voor de klanten !

 • 05-03-2021 GELDROP

  Echt een super garage/autobedrijf, wij hebben vandaag onze auto opgehaald , vanaf ons eerste bezoek headden wij een vertrouwd gevoel alles tot op de puntjes geregeld, en ze komen alle afspraken na die ze gemaakt hebben, wij zijn super tevreden en komen zeker terug voor onderhoud en een lekker kopje koffie . Tom en Rob, dank je voor alles en mijn complimenten, ga zo door!!

 • 02-02-2021 Druten

  In 2020 een Ford Fiesta met 23.000km op de teller gekocht. Na enige tijd weken brandde het motorstoringslampje op het dashboard, balen en schrikken dus. Auto laten uitlezen bij mijn garage in eigen woonplaats; storing katalysator. Hierna contact gezocht met van Mensvoort om te overleggen wat we zouden doen aangezien we nog in de 6 mnd. Bovag garantie zaten. Na de 3e afspraak is uiteindelijk keurig de katalysator vervangen en allemaal onder garantie! Dit probleem verwacht je ook niet bij een auto met zo weinig kilometers dus begrijpelijk dat er voorafgaand eerst vooronderzoeken plaats hebben gevonden. Van Mensvoort is Bovag erkend en dat maken ze ook zeker waar. Bij elke bezoek ook netjes een gratis leenauto meegekregen. Tom, Rob en monteurs dank voor jullie professionaliteit en nazorg. Ik kan iedereen dit garagebedrijf aanraden!

 • 19-02-2020 Leende

  In 2018 een Alfa Romeo MiTo gekocht. Droomauto voor mij. Helaas kort na het eerste half jaar wat mankementen die niet konden worden gevonden. Na veel zoeken zijn ze erachter gekomen wat de euvels waren. Alles netjes met de garantie verwerkt. Nadien probleemloos rijden. Tom, Rob en monteurs (o.a. Tiny) zijn echte vakmensen met hart voor service en klant.

 • 17-01-2020 Someren

  Een oudere Citroën break gekocht en nu (9 maanden verder en 14000km) kan ik vertellen dat ik zeer tevreden ben met de auto EN met de service en kwaliteit die van Mensvoort geleverd heeft. Na de levering van de auto werden enkele euvels zonder gezeur verholpen. Één storing gehad en deze werd snel en goedkoop opgelost. Kortom, voor mijn volgende auto ga ik zeker bij deze garage kijken.

 • 04-12-2019 Geldrop

  Ik had mijn oude wagen ingeruild op een die ik bij hun gekocht had. Moest een tenaamstellingscode bij RDW aanvragen. Heb toch iets verkeerd aangeklikt bij RDW en kreeg een code wat niet klopte bij mijn auto. Rob is er meteen achteraan gegaan net zo lang dat wij het goede tenaamstellingscode hadden. Ook had ik pech toen ik de wagen al 1 week had met mijn accu en Rob deed niet moeilijk en zei dat ik meteen een nieuwe zou krijgen. Zou graag iedereen van Mensvoort aanraden om hier hun auto te kopen want service en klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel.

Ik kies deze garage