• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garage Van Engen

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Stuwweg 19
8243RA Lelystad
Toon telefoonnummer
0320-255722

Toon e-mailadres
info@garagevanengen.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garage Van Engen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 62 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 27-11-2021

  Super betrouwbare en deskundige garage voor je onderhoud, reparaties betrouwbare occasion en after sales service. Een aanrader! Deze week een hele mooie en nette betrouwbare occasion gekocht. Omdat de auto volgens de garage toch niet geheel naar wens van de garagehouder liep en startte heeft hij gewoon ongevraagd als service alles tip top verholpen zonder meerprijs omdat hij mensen niet in de kou wil laten staan met problemen en een veilig gevoel wil geven. Waar vind je dat nog? Ik kan het weten want ik koop en rij al bijna 40 jaar occasions voor mijzelf, vrouw, kinderen en vrienden, heb zelf ook aardig technische ervaring, ben een kritische koper en heb al heel wat garages meegemaakt (ook de verkeerde met garantie tot de deur), maar van de goede vriendelijke service en betrouwbaarheid van Van Engen wordt ik echt heel blij !! Helaas woon ik wat verder weg, maar anders had ik mijn auto's beslist hier in onderhoud, maar voor een volgende occasion ga ik hier zeker weer naar toe. Ga zo door !

 • 20-11-2021

  Als je dan op zoek bent naar een echte topper: gewoon hier naartoe. Je zult geen spijt hebben. Vriendelijke en kundige medewerkers.

 • 18-11-2021

  Deze zaak staat 100% borg voor eerlijkheid, geen trukendozen, wel openheid van zaken. Kortom een zeer sociaal mens en altijd een gezellige sfeer.

 • 09-09-2021

  Ik ben heel erg tevreden met deze auto garage 1 klant vriendelijk 2 behulpzaam 3 is heel erg eerlijk over de prijzen 4 helemaal niet duur 5 wat andere garage niet kunnen oplossen kan deze garage wel 6 en ze houden jouw altijd op de hoogte als er nog iets mankeert of tegen komen tijdens de reparatie 7 goede service 8 en de monteurs zijn ook altijd vriendelijk 9 goede afspraken 10 zij controleren alles goed voor dat ze klaar zijn met u auto 11 ik ben 100% tevreden met deze auto garage het is 100% aanrader.

 • 12-08-2021

  Super service!! Eerlijke mensen. Ik kom er niet voor niets al 25 jaar. Top garage.

Ik kies deze garage