• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

PUUR Leusden Automotive B.V.

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Met vriendelijke groet,

Team PUUR Leusden

Hier vind je ons

Hamersveldseweg 14
3833GP Leusden
Toon telefoonnummer
033-4941243

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
Ik kies deze garage
PUUR Leusden Automotive B.V.

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij PUUR Leusden Automotive B.V.?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 90 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 29-11-2021

  Afgelopen week een mooie audi A3 gekocht bij puur, werd warm ontvangen en de auto stond er perfect bij, er was 1 klein krasje maar dat was al gecommuniceerd en hebben ze bij binnenkomst direct aangewezen. Ook hebben we een erg mooi bedrag terug gekregen voor onze oude auto dus dat viel niet tegen! We rijden er nu een week in en zijn er erg blij mee! Fijn om eens een auto te kunnen kopen met een warm huiskamer gevoel ipv in een kil bedrijf waar het alleen om de aantallen gaat. Ik kom zeker terug!

 • 09-06-2022

  Net voor de pinksterdagen op zoek naar een garage. Bij PUUR uiteindelijk terecht gekomen. Vrijdags auto gebracht,geen enkel probleem om een leenauto te krijgen van ze .Zo klantvriendelijk, meedenkend, op welke manier ze het mij makkelijk konden maken. Prachtige zaak, goede communicatie over wat te doen met mijn auto, geen verassingen! Klantenservice top! Ik kreeg mijn auto gewassen terug!Wij zijn vaste klant geworden!( en...ook nog eens lekker om de hoek!) Dank jullie wel Pieter en Taco!

 • 27-09-2022

  Als ik zo al die positieve reviews lees, zal ik waarschijnlijk niet de juiste klant voor dit bedrijf zijn :-). Ik ben geen autofanaat maar een praktische gebruiker. Mijn witte Berlingo viel dan ook best op tussen al die opgedirkte bakken. Auto laten poetsen door Puur maar dat viel tegen. Bij het ophalen van de auto zat het meeste zwarte kunststof onder de witte stippen en in bijna iedere kier of rubber zat witte stof. Excuses aangeboden en er werd nog verder gepoetst aan de auto. Ondertussen kreeg ik te horen dat deze auto heel lastig was en er werd mij wel drie keer verteld dat ze er heel lang aan gewerkt hadden. (of dat een reden is om je werk niet af te maken en bovendien was de auto vooraf bekeken om een offerte te maken voor de klus ) eenmaal in de auto zag ik bijna niets in de spiegels omdat daar ook een waas over zat. Zelf opgelost, had ook geen zin om hierom terug te gaan. De dagen daarna ontdekte ik op veel meer plekken dat het kunststof aangetast was door het witte spul en dat echt alle deurrubbers een laagje poeder had. Zo kan je een auto niet afleveren. Ook niet als het om een bedrijfsauto gaat en geen stoere alpha-mannetjes bak. Ik ga er nog aardig wat werk aan krijgen voor alles schoon is. Nu nog afwachten of de lak niet verpest is.... Jammer Reactie van Puur op mijn review is niet helemaal het complete verhaal. Er is op de dag van de reactie van puur inderdaad aangeboden om de auto nog een keer te poetsen. Ik heb dat aanbod afgewezen omdat ik er geen vertrouwen in heb dat het kundig wordt gedaan. Daar is niets stars aan maar een gebrek aan vertrouwen.

 • 13-10-2022

  Afgelopen 2 weken dus 2 auto's gekocht, een Evoque en een Q8. Met beiden helemaal blij, netje afgeleverd, afspraken helder en transparant, allemaal keurig nagekomen, zeer tevreden, zeker aan te bevelen.

 • 22-11-2022

  Auto langs gebracht voor APK en beurt. Top service, snelle afspraak, goed geregeld, komen we zeker weer terug! Vriendelijk geholpen door zowel Pieter als Taco!

Ik kies deze garage