• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Harry Levering

 • BOVAG
 • Autocrew
 • NAP
 • Kentekenloket

AutoCrew Harry Levering is gevestigd in Limmen. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist je dat je dit kunt voorkomen door goed onderhoud? Bij AutoCrew Harry Levering in Limmen kun je met een gerust hart je auto laten onderhouden, of je nou een oude of een nieuwe auto hebt. Je fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon behouden. Je kunt bovendien voor ieder automerk en alle soorten auto’s bij ons terecht.

Hier vind je ons

Maatlat 1B
1906BL Limmen
Toon telefoonnummer
072-5053645

Toon e-mailadres
info@harrylevering.nl
Ik kies deze garage
Autobedrijf Harry Levering

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:30
Dinsdag 08:00 tot 17:30
Woensdag 08:00 tot 17:30
Donderdag 08:00 tot 17:30
Vrijdag 08:00 tot 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Harry Levering?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 44 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 04-11-2021

  Gewoon eindelijk een betrouwbaar autobedrijf, de eigenaar zegt waar het op staat, geen omwegen, goed of slecht worden toegelicht. Een bedrijf wat hart heeft voor auto's, en repareert volgens mij " ook met de meedenk functie" ten goede van de klant.

 • 10-11-2021

  Fijn bedrijf, leuk enthousiast team.

 • 01-03-2021

  Bij Harry en Jeroen (vader en zoon) heb ik mijn tweedehands Seat Ibiza gekocht van 1,5 jaar oud. Tijdens de verkoop had ik niet opgemerkt dat de auto een beetje een afwijking had naar links tijdens het sturen. Ik dacht dat dat na mijn winterband-wissel wel goed zou komen na het uitlijnen, maar het probleem bleef. Na 4 maanden mocht ik terug komen bij Harry en Jeroen, maar het bleek een technisch mankement in de computer wat alleen bij een (dure) officiële Seat dealer gemaakt kon worden. Deze kosten hebben ze volledig op zich genomen. De auto stond uiteindelijk een week bij de Seat-dealer, maar in de tussentijd mocht ik de prive-auto van Jeroen lenen. Echt grote klasse. Ik raad iedereen aan bij 'Harry Levering Garage' zijn auto te kopen of te laten onderhouden. Het is een betrouwbaar en vriendelijke garage die zijn woord nakomt en goede service biedt aan de klant. 5 sterren voor de heren!!

 • 16-03-2021

  Goede service, betrouwbaar, eerlijke adviezen en heel klantvriendelijk. Redelijke prijzen want dat is zeker belangrijk in deze tijd.

 • 12-03-2021

  Inmiddels hebben wij, met plezier, onze derde bedrijfsauto aangeschaft bij Autobedrijf Harry Levering. De service is goed en het contact is eenvoudig en snel. Op naar auto nummer 4.

Ik kies deze garage