• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.7

Bandenservice Meijerink

Maak direct een afspraak
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Broekhoekweg 24
7582PT Losser
053-5388211
info@meijerinkbanden.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Benzine)
 • APK (Diesel)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)

Direct een afspraak maken bij Bandenservice Meijerink?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.7 op basis van 33 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  28-01-2021 Rossum

  Gewoon goed

  We hebben vanaf juli vorig jaar opzoek naar VW T-roc Jelter op zoek voor ons. En paar waren we te laat was de auto al verkocht. Vaak contact gehad met Jelter En overleggen wel of niet doen. Wij wilden wel graag een mooie met alles er op en eraan. Geduld zegt Jelter komt goed. Maar voor de kerst vorige jaar kreeg ik weer deze wat we nu hebben toe gestuurd en gelijk gebeld samen en Jelter heeft het verder allemaal keurig geregeld. We hebben een hele mooie auto van Meijerink op ons oprit staan. Super blij mee.

 • 10
  24-12-2020 Overdinkel

  Betrouwbaar, persoonlijke en eerlijke service.

  Erg betrouwbare service en komt de afspraken die gemaakt zijn goed en eerlijk na. 1 auto via zoekopdracht aangekocht, tweede auto hier ook in onderhoud gedaan. Zeer tevreden!

 • 10
  24-12-2020 Enschede

  Goed werk geleverd

  Auto geleverd die wij zochten. Goede prijs. Aan huis gebracht incl 2 kistje bier zoals afgesproken. Bleek kleine kras op te zitten die naderhand pas was ondekt dit is kostenloos door meijerink banden opnieuw gespoten. Ronduit top service en betrouwbaar

 • 10
  04-12-2020 Overdinkel

  Fijn geholpen, eerlijk betrouwbaar bedrijf met prima service.

  Op zoek naar een nieuwe kleine auto even bij Jelter gekeken. Vriendelijk geholpen er was net een leuke Ford Ka binnen met prima opties. Na een korte proefrit eigenlijk enthousiast en met vertrouwen onze VW fox ingeruild en de Ka gekocht. Netjes afgeleverd, distributieriem vervangen en een beurtje en we gingen met een goed gevoel weg. Helaas waren er wat probleempjes maar die zijn keurig opgelost door het team van Meijerink occasions. Na 3 maanden wat problemen met de koppeling. Ook nu weer ... geen probleem we vervangen de koppeling met toebehoren en nu loopt de auto als een tierelier en zijn we heel tevreden. Jelter en Eddy heel erg bedankt voor de prima service, we zijn er heel blij mee en we zullen zeker bij een volgende aankoop jullie niet passeren.

 • 10
  02-12-2020 Amsterdam Zuidoost

  Hele mooie en betrouwbare auto gekocht en TOP SERVICE!!!

  Ik had op korte termijn een auto nodig en online had ik bij Meijerink Auto- en Bandenservice uit Losser een mooie en betaalbare Opel Corsa zien staan. Informatie opgevraagd en alles klopte gewoon. Lage km stand, boekjes er bij met kmstanden erin genoteerd, met data van onderhoudsbeurten inclusief stempeltjes waar ik netjes een foto van kreeg toegestuurd en ook kreeg ik een filmpje naar mijn whatsapp gestuurd door Jelter van Meijerink Auto- en Bandenservice van de auto; de auto was inmiddels door de wasstraat geweest en nog mooier dan op de foto's en toen de koop al snel gesloten. De auto kon op dezelfde dag nog gekeurd worden en die middag kon ik hem al direct ophalen. Wat een goede deal! Ik heb de auto inmiddels in mijn bezit en rij er dagelijks mee naar mijn werk. Het is starten en rijden, de 1.2. motor spint als nieuw. ik heb geen enkele op-of aanmerking. Ik ben er superblij mee. De auto is van bj 2013 en ziet er zeker voor zijn leeftijd heel goed uit. Ik had al meerdere Corsa's bezichtigd maar deze was de mooiste. Geen steenslag of putjes in het lak of krassen. Het is een super auto. Jelter & team van Meijerink Auto- en Bandenservice ontzettend bedankt voor de fijne en goede service, snelle levering en uiteraard voor die hele mooie Opel. Groetjes uit Amsterdam! ;-)

 • 10
  01-12-2020 Hengelo ov

  Proffesioneel en Klantvriendelijk

  Een Prima auto aangeschaft waarbij klantvriendelijkheid en proffesionaliteit voorop stonden. Vakbekwaam personeel daar bij Meijerink auto en bandenservice!

Ik kies deze garage
asdasda