• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Koudijs

 • BOVAG
 • Kentekenloket

Bij Autobedrijf Koudijs staan wij sinds 1980 voor service en kwaliteit.
Doordat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij u altijd van onafhankelijk advies voorzien en zijn we in staat onze prijzen scherp te houden.
In geval van kosten wordt altijd vooraf contact opgenomen voor akkoord van de reparatie en kosten.

Omdat wij waarde hechten aan kwaliteit is ons bedrijf aangesloten bij de Bovag, stichting Nationale Auto Pas, RDW en zijn we een officiële Turbo Partner. Daarnaast zijn wij sinds kort Hybride en EV specialist.

 

Hier vind je ons

Meulunterseweg 40
6741HN Lunteren
Toon telefoonnummer
0318-482

Toon e-mailadres
info@autobedrijf-koudijs.nl
Ik kies deze garage
Autobedrijf Koudijs

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Koudijs?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 21 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 26-11-2021 Doorwerth

  ik ben er duidelijk met mijn gedachten nar toe gegaan , we zaten al snel op de zelfde lijn , heb niet gekregen wat ik graag horen wilde maar het gesprek en de motivatie was zodanig dat ik er met tevredenheid aan terug denk , daardoor is bij mij de knop om gegaan en heb met volle verstand ja kunnen zeggen tegen de offerte die mij is gedaan . Ik ben zeer prettig en met een kop koffie geholpen door Martijn Hegeman , alle afspraken zijn netjes na gekomen zodat ik mijn auto met een tevreden gevoel heb opgehaald ,waarbij alles netjes op orde was en voor mij een fijn gevoel bij het rijden met deze overheerst. Dus bij deze mijn dank aan allen die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. met vriendelijke groet Hans Moolenaar.

 • 24-11-2021 wekerom

  inmiddels de 5e auto gekocht over een kleine 30 jaar en altijd in onderhoud geweest, je word netjes en vriendelijk te woord gestaan. kortom een aanrader. Over vader en zoon zijn we tevreden maar ook met Martijn gaat het super.

 • 21-11-2021 Amsterdam

  Onderweg naar onze afspraak vanuit Amsterdam naar Lunteren kregen we autopech en stonden we langs de snelweg te wachten op de ANWB medewerker die ons had weggeslepen naar een parkeerterrein. Wij hebben meneer Dick Koudijs gebeld en verteld dat ons afspraak niet kon doorgaan maar deze vriendelijke meneer was bereid ons op te halen en weg te slepen vanuit Blaricum naar zijn werkplaats in Lunteren. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met de klant mee. We zijn erin geslaagd een goede en mooie auto te kopen en konden met onze nieuwe auto terug naar Amsterdam!

 • 05-10-2021 EDE GLD

  Ik heb een auto gekocht bij autobedrijf Koudijs. Ze hebben mij vriendelijk en goed geholpen. Ze gaven op een prettige manier duidelijke en goede informatie. Ze namen rustig de tijd en de afhandeling was heel netjes. Ik ben ontzettend blij met mijn auto en de service.

 • 21-09-2021 Arnhem

  Nog nooit zon nette, frisse & verzorgde zaak gezien! Naast dat zijn er ook erg vriendelijke werknemers. Hier mijn eerste auto gekocht, wat een fijne ervaring was. Ik zou iedereen aanraden om hier hun auto aan te schaffen.

 • 13-09-2021 Rolde

  Ik koop niet elke dag een auto dus toen ik een shortlist had van occasions was het een kwestie van vergelijken. Koudijs viel op door de verzorgde indruk die de site zelf bood plus de vele foto's van de occasion en uitgebreide informatie. Tijdens het bezoek zijn we heel prettig geholpen. Dick nam de tijd, gaf allerlei info en vertelde welke argumenten hij had voor zijn bod op onze inruil. We hebben de deal gesloten en ik kon mijn nieuwe auto direct meenemen :) Kortom, ik raad dit autobedrijf zeker aan.

Ik kies deze garage