• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autoservice Dekker

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Zwarte Dijk 34F
7775PB Lutten
Toon telefoonnummer
06-50500450

Toon e-mailadres
info@autoservicedekker.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autoservice Dekker?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.7 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 05-10-2021 veendam

  ontzettend goeie service en erg begripvolle, meedenkende mensen. doen hun werk gewoon goed

 • 04-10-2021 Wildervank

  Al eerder had ik mijn auto naar deze garage toegebracht wegens een melding i.v.m. bandenspanning. Dit toen tijdelijk verholpen, maar kennelijk een erger euvel niet opgemerkt. Aanleiding voor dit bezoek was een klapband. Meteen maar winterbanden laten monteren, wat prima is gebeurd. Had ook nog de vraag gesteld of een winterbeurt aan de orde was, maar dit is niet gebeurd. Is echter ook niet terug gecommuniceerd. Verder echter toch het gevoel van een betrouwbare garage.

 • 12-05-2021 Veendam

  Prima garage, afspraak is afspraak en meerwerk in overleg.

 • 21-08-2020 Muntendam

  Enige tijd geleden apk en airco laten vullen..airco werkte nadien niet optimaal. Bij de garage teruggeweest en daar werd zonder moeilijk te doen een nieuwe service aan de airco gedaan , nu werkt hij weer super. Ik zou deze garage van harte aanbevelen , hier word nog echt naar de klant geluisterd en mee gedacht. Echt top

 • 29-12-2019 Nieuwe Pekela

  Op vrijdag voor kerst ging het lampje van de dynamo op het dashboard van mijn MB branden. Foute boel dus. ’s Middags de dynamo uit de auto gehaald en toen autoservice Mulder gebeld. Het was al tegen half vier, maar de monteur zei ‘kom nog maar even langs’. Vervolgens is de dynamo met een snelheid en een vakkundigheid gerepareerd, zoals ik zelden heb gezien. Dynamo compleet uitelkaar, de oude sleepringen los gesoldeerd, nieuwe gemonteerd en op de draaibank afgedraaid en de dynamo vervolgens voorzien van nieuwe koolborstels en spanningsregelaar. Het Formule 1 team zou hier jaloers op zijn. En wat super was, alle onderdelen waren gewoon op voorraad. En dat alles voor een nette prijs. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen!

 • 19-08-2019 Veendam

  Ik krijg altijd eerlijk advies over de problemen waar ik voor kom. Ik voel me altijd serieus genomen en de prijzen voelen eerlijk aan. Deze zijn tevens erg transparant opgebouwd op de factuur. De vriendelijkheid, eerlijkheid en kundigheid van de monteurs is voor mij reden om steeds weer terug te komen. Ik zal niet snel meer naar een andere garage overstappen!

Ik kies deze garage