• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.6

Autobedrijf Knoop Maarssen BV Mazd

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Kometenweg 7
3606BD Maarssen
Toon telefoonnummer
0346-586444

Toon e-mailadres
werkplaatsmaarssen@knoopweb.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Knoop Maarssen BV Mazd?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 200 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  04-06-2021 Houten

  Misschien een iets andere review dan de andere maar via deze weg wil ik het bedrijf en zeker Radjen enorm bedanken. Want ook buiten werktijd merk je zijn passie voor zijn werk en het graag willen helpen van mensen. Een paar dagen geleden, midden op een druk stuk bij mij in het dorp verloor ik een wieldop. Kon de auto niet direct stil zetten. Eenmaal terug gerend om hem van de straat te halen zag ik al dat hij in kleine stukjes lag. Jammer maar helaas, Radjen had dit gezien en vroeg direct welke auto ik reed. Hij werkte bij autobedrijf Knoop in Maarssen en hij zou kijken of hij iets voor me kon regelen. Totaal verrast dat een "onbekende" dit zomaar deed. En jawel binnen 24 uur had ik een telefoontje dat hij er eentje voor me gevonden had. De topper! Helemaal blij mee en een hele mooie ervaring. Dankjewel Radjen!

 • 10
  30-05-2021 Utrecht

  Na een spontaan bezoek aan de showroom voor de bezichtiging van een Mazda CX5 werden wij door Sam perfect te woord gestaan. Hij gaf ons alle ruimte om de auto, die wij op het oog hadden, te bekijken. Na wat onderhandelen over de trekhaak en inruilwaarde, zijn we tot een koopovereenkomst gekomen. We zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. We hopen nog vele jaren van onze Mazda CX5 te mogen genieten.

 • 10
  29-05-2021 Amersfoort

  Wij zijn fantastisch geholpen vanochtend super vriendelijke ontvangst ,zeer behulpzaam en goede uitleg van hoe alles in zijn werk gaat. Hele fijne samenwerking geweest.

 • 10
  28-05-2021 Veenendaal

  Donderdagochtend 11:00 uur was het tijd voor de aflevering van mijn unieke Mazda. Joery die de aflevering zou doen was nog in gesprek. Radjen nam de taken over van Joery voor de aflevering. Alles werd duidelijk uitgelegd en de auto stond er Top bij. Radjen reed de Mazda naar buiten en nog wat gepraat te hebben zag ik een kleine zwarte streep op de voorstoel. Gelijk ging Radjen spullen halen om het schoon te maken hierbij heeft hij bijna een marathon gelopen. Het plekje werd grondig weggehaald en je ziet er niks meer van. Radjen is op dat gebied pas tevreden als het schoon is. Hierbij wil ik het Team van Autobedrijf Knoop Maarssen Bedanken voor mijn unieke Mazda.

 • 10
  20-05-2021 Maarssen

  Alles was top, zelfs de auto was gewassen en de rekening viel mee, niet alles hoefde te gebeuren bij deze (2de) beurt.

 • 10
  20-05-2021 Maarssen

  Vanaf het eerste moment dat wij voor de proefrit kwamen bij Autobedrijf Knoop voelden wij ons zeer welkom bij deze dealer. Onze adviseur Radjen gaf aan eerst maar eens een proefrit te maken voordat we een gesprek zouden hebben. Wij werden tijdens dit gesprek uitgebreid, duidelijk, vriendelijk en professioneel geïnformeerd. Het was een open en fijn gesprek waarbij wij ook aangaven dat wij bij meerdere dealers gingen kijken, waar hij ons gelijk in gaf. Door het totaalpakket, zeer goede auto, prettige verkoper en fijne sfeer is de Mazda voor ons de juiste keuze. Radjen bedankt voor alles.

Ik kies deze garage