• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autocentrum Maarssen BV

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Nijverheidsweg 7
3606AH Maarssen
Toon telefoonnummer
0346-562557

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autocentrum Maarssen BV?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 4 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 02-03-2023 Zoetermeer

  Altijd een fijne samenwerking met de eigenaar!

 • 05-09-2022 Gouda

  Auto gekocht : voor thuiskomst waren er problemen geconstateerd. Direct gemeld !! De Auto werd keurig opgehaald en uiteindelijk na 14 dagen volgde de conclusie : een nieuw motorblok was de oplossing voor alle problemen. Het was aardig om de kosten te delen vonden wij. Vervangend vervoer was nu nodig omdat we 17 dagen geduld moesten hebben ( bestelling en plaatsen gaat nu eenmaal niet in één dag …. Dus dat was Okay : eerst een smart waarvan de achteruitkijkspiegel er om de haverklap van afviel, geen airco dus het raam open ( saillant detail = het bedieningsknopje breekt af (!) en gelukkig mocht hij omgeruild voor een vw golf mét airco !! Vuil en zonder benzine kregen we hem mee, alle begrip want het was inmiddels vrijdagmiddag tegen sluitingstijd … dus een volle tank in de smart en een lege in de vw …. Tijdsgebrek …. Kan gebeuren. Maar ‘s avonds terug naar huis werd er volop geseind : tegenliggers gaven ons aan dat er iets niet klopte ….. jaaaaa …..de verlichting deed het niet, dus wij met groot licht naar huis wat ook weer niet fijn was voor de tegenliggers. De toegesnelde politie gaf ons gelukkig geen bon : met een smoesje ( leenauto - sorry we weten niet hoe het precies werkt ) mochten we verder. De andere dag contact hierover gehad met de garage houder : weinig begrip voor onze benarde situatie …. hij was op vakantie …. Ons verhaal dat het gewoon gevaarlijk was …. daar werd niet naar geluisterd. Nee ; nee we mochten blij zijn dat we zomaar gratis zonder huur te berekenen een vervanging van 20 jaar oud en afgetrapt ipv onze keurige tweedehands van bescheiden € 6000,- kregen….. wat denkt u dat we besloten toen die reactie kwam ?? Stort het geld maar terug en vergeet de hele zaak … geniet maar fijn van de vakantie

 • 14-07-2022 Utrecht

  Altijd weer topservice!

 • 12-04-2022 Houten

  Zeer tevreden over de geweldige service ik dacht he bestaat niet maar het bestaat echt bij dit autobedrijf!

 • 10-03-2022 Vleuten

  Een bijzondere hulp bij alle vragen over mijn auto. Veel service en altijd bereid om mee te denken.

 • 12-01-2022 Assendelft

  Waar een andere garage het niet wisten waren ze er hier snel achter..alles is me uitgelegd en ik wist dat t goed zou komen! Ik kom er zeker terug! Na afloop zelfs nog een glaasje gedronken met ze. Auto ook helemaal mooi en schoon gewassen.. als nieuw! Ik voelde me goed en serieus behandeld. Deden ook niet moeilijk met een leenauto. Zeer aan te raden! Factuur werd uitgelegd en gemaild, ik heb direct betaald terwijl ze dat niet vroegen dus daar gaan ze ook op vertrouwen mee om. Alles klopt !

Ik kies deze garage