• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Vakgarage Dijkstein

 • Vakgarage
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Vermeerlaan 30
3141XP Maassluis
Toon telefoonnummer
010-5912303

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Vakgarage Dijkstein?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 2 op basis van 1 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-08-2022 Maassluis

  Foute conclusie toen mijn raam meganisme van mijn linker voordeur niet werkte, hun conclusie was dat de schakelaar defect was dit na even gekeken te hebben, maar het was het meganisme wat niet goed was. heb wel allebei de onderdelen moeten betalen. een paar dagen later bleek dat ik de tankdop niet meer open kon krijgen die hadden ze beschadigd en maar vast gekit deze zit namelijk vlak bij de het raam meganisme. voor de apk heb ik gemeld dat de linker iets gezakt was, en dit zouden ze herstellen, alleen bleek een paar dagen nadat de deur was gesteld dat hij weer iets scheef stond ben hier voor terug geweest werd weer hersteld volgens hun afgesproken dat als het weer zou gebeuren dat de scharnieren zouden worden vervangen. maar tot mijn verbazing kreeg ik een faktuur over het afstellen van de deur terwijl zij hun werk niet goed hebben gedaan. Ik vind dit een slechte behandeling van klanten en vooral de opmerkingen die ik kreeg van de medewerker toen ik over de factuur wilde praten. Het is klant onvriendelijke garage bedrijf.

 • 25-03-2022 Maassluis

  Via via een paar jaar geleden bij deze vakgarage terecht gekomen. Wat een service! Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en iedereen staat voor je klaar. Geen vraag is teveel. Bij schade wordt er vervangend vervoer voor je geregeld en als de auto weer voor de APK en de beurt naar de garage moet, is er de breng- en haalservice. De factuur wordt je nagestuurd, wat een vertrouwen. Ook even langsrijden voor de bandenspanning of een kapot lampje laten vervangen is geen enkel probleem. Het wordt meteen voor je geregeld. Kortom super tevreden!

 • 01-12-2021 Vlaardingen

  Zeer fijne garage. Vandaag mijn nieuwe Yaris opgehaald. Ik zou zelf niet eens bij een andere dealer gaan kijken. Door de service die de garage biedt, gun ik hun alleen dat ze aan mij een auto mogen verkopen. Je wordt altijd vriendelijk begroet en de meeste mensen kennen je bij naam. Gewoon een ouderwetse no nonsens garage. Staan altijd voor je klaar. Breng je je auto voor service, dan brengen ze je netjes naar huis en komen je ook weer ophalen. Wachten onder het genot van koffie kan natuurlijk ook.

 • 04-09-2021 Vlaardingen

  Fantastisch geholpen bij de aankoop van onze de Toyota Echt klantvriendelijke service wat je niet overal meer vind!

 • 20-01-2021 Harskamp

  We hebben hier een mooie witte rav gekocht Het is dat de afstand te ver is anders had ik jullie het onderhoud ook van harte gegund...

 • 13-12-2020 Herkingen

  Ik kom al jaren bij Dijkstein met veel plezier. Gisteren wederom een prachtige aygo aangeschaft. Dijkstein geeft je een vertrouwd gevoel, en er heerst een relaxte sfeer(totaal niet opdringerig). De afhandeling gaat soepel onder het genot van een heerlijke kop koffie. John, wederom bedankt en zeker tot een volgende keer! Gr, Dave & Elles

Ik kies deze garage