• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Jaspers BV

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Houtstraat 7
4231DS Meerkerk
Toon telefoonnummer
0183-351412

Toon e-mailadres
info@autobedrijfjaspers.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Jaspers BV?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 4 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 09-09-2021 Vianen

  Van ‘hageldak’ tot inbraakschade middels top reparatie onzichtbaar gemaakt en weggewerkt. Prachtig om zo vol vertrouwen je technische problemen uithanden te kunnen geven!

 • 01-07-2021 Etten-Leur

  Ik heb hier mijn BMW 320i Touring gekocht. Mijn Renault Clio 1.2 Tce ingeruild, ook zonder problemen, kreeg er een goede en reëele inruilwaarde voor terug. Gesproken met vader en zoons, merkbaar autoliefhebbers en verkopen auto's die in goede staat verkeren. Met de BMW helaas een foutmelding, maar super opgelost!! De foutmelding kwam, 1 appje gestuurd, en alles werd geregeld, heb niet moeten wachten, er werd direct actie ondernomen! Hier kunnen andere autoverkopers een voorbeeld aan nemen! Ik zou dan ook zonder twijfel deze garage aan durven raden aan familie en vrienden, en zelf ook zonder zorgen hier nog een auto uitzoeken.

 • 28-05-2021 Groesbeek

  Een week geleden een auto gekocht. Het was een stukje rijden, maar meer dan de moeite waard. Eerlijke heren, geen glasharde verkopers maar denken met je mee. Wij zouden onze volgende auto hier zeker nog kopen.

 • 25-04-2021 Ooltgensplaat

  Vorige week een Ford Fiesta van 6 jaar oud gekocht. Ik werd geholpen door Jan Jaspers. Leuk gesprek gehad. Auto samen even doorlopen waarna ik een proefrit heb gemaakt. Prima auto. Onderhandeling over de prijs verliep ook heel natuurlijk. Eerlijke prijs voor mijn inruil gekregen en de Ford stond zelf al scherp maar daar zat ook nog een kleine marge in. Al met al zeer tevreden over mijn nieuwe auto en de handelswijze van Jaspers.

 • 01-12-2020 BREDA

  Camper is er in onderhoud en ook voor de camping gaskeuring voor in Duitsland. Afspraken komen ze na wat ik op de dag van vandaag erg belangrijk vindt. Personeel vriendelijk.

 • 24-11-2020 's-Gravenhage

  Een hele nette Yaris gekocht , zaken doen gaat makkelijk en zelfs een vergoeding voor een defect lampje wat we niet hadden gezien, zonder te vragen en of te sputteren, ouderwets niet lullen maar regelen mentaliteit..... Ik hou ervan, en zal zo mijn familie er naartoe sturen.....

Ik kies deze garage