• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Peter Hertogs

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Ambachtweg 38
5731AG Mierlo
Toon telefoonnummer
0492-432556

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Peter Hertogs?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.6 op basis van 31 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 11-01-2021

  Top garage. Ze helpen je graag en er heerst een huiselijke sfeer. Koffie met een koekje staat altijd klaar. Ze geven altijd een eerlijk antwoord op je vraag en geeft een eerlijk advies. Dus als je een nieuwe auto zoekt of je zoekt een garage voor onderhoud aan jouw auto, dan is dit de garage die je zoekt.

 • 23-12-2020

  Hij noemt zichzelf met een groot bord voor de deur 'usa specialist' maar kom je daar om een paar bussen van een camaro uit een draagarm te laten persen dan heeft hij daar geen gereedschap voor..., hij weet niet hoe hij dit voor elkaar moet krijgen..., heeft er wellicht ook helemaal geen zin in. Het enthousiasme druipt er in ieder geval niet vanaf bij deze man. ziet alleen maar problemen en geen oplossingen. Gelukkig een andere Amerikaan specialist gevonden die dit geen enkel probleem vond om het te fixen.

 • 09-06-2021

  Altijd een eerlijk advies en staat altijd klaar ongeacht welk tijdstip je aankomt. Kom hier al meer dan 30 jaar en ga altijd met tevredenheid de garage uit

 • 22-02-2021

  Peter is een kundige en vriendelijke monteur, die goed met je meedenkt. Verstand van zaken en specialist in o.a. Amerikaanse auto's. Ik kom er al jaren met al mijn auto's, naar volle tevredenheid.

 • 31-12-2015

  Top bedrijf met een hele vriendelijke eigenaar. Hij staat altijd voor je klaar je hoeft maar te bellen ook als je bijvoorbeeld gesleept moet worden. Mijn Mercedes & Oldtimer worden door Peter & zijn medewerkers al enkele jaren onderhouden en dat bevalt me prima. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen bij reparatie voor zowel oldtimers als moderne auto's.

Ik kies deze garage