• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf de Baaij

 • BOVAG
 • Bosch Car Service
 • NAP
Eerst mensen dan voertuigen

Bij Autobedrijf De Baaij draait het maar om één ding: om mensen. Het gaat om u als bestuurder of bezitter van de auto. Er écht voor u zijn, dat vinden wij belangrijk. Wij zijn gelukkig als u zich thuis voelt, en meer dan tevreden de deur uit loopt. Autobedrijf De Baaij verrast u met de persoonlijke service en de aandacht voor u en de auto. Wij zijn een thuishaven voor uw auto, maar zeker ook voor u!

Persoonlijk contact

Autobedrijf De Baaij heeft een persoonlijke relatie met u als klant. Die relatie zorgt er elke keer weer voor dat we gemotiveerd de werkdag beginnen en u met plezier helpen. Het persoonlijke contact met u, dat is waar het bij Autobedrijf De Baaij om draait. Dat maakt dat een zoon die altijd met zijn vader meekwam, met zijn eerste auto ook bij Autobedrijf De Baaij komt. We merken dat u als klant Autobedrijf De Baaij aanraadt bij uw vrienden, familie en buren. Dat betekent dat u erg blij met ons bent en daar worden wij weer blij van!

Vertrouwd en betrouwbaar

Het team van Autobedrijf De Baaij legt graag aan u uit wat er precies gedaan is. Bij alle diensten krijgt u vooraf duidelijk inzicht in de kosten. U geeft uw auto uit handen en weet dat het meer dan goed komt. Wij rekenen geen extra kosten als het niet nodig is. Autobedrijf De Baaij is persoonlijk, open en transparant in de communicatie. We kijken ook kritisch of onderhoud aan uw auto nog wel verstandig is, we letten daar op het bouwjaar, staat van de auto en natuurlijk de kilometerstand. Dit maakt dat onze bestaande klanten ons volledig vertrouwen en trouwe klant blijven

Service uit het hart

De passie die Thijs de Baaij heeft voor mensen, en daarmee voor u als klant, heeft hij ook voor het team van Autobedrijf De Baaij. Hij zorgt dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en maakt graag nog betere specialisten van het team. Maar hij wil ook dat ze gelukkig zijn, als mens en in hun werk. Want alleen gelukkige medewerkers kunnen u als klant gelukkig maken. U merkt het al aan de goede sfeer als u binnenkomt en door het plezier waarmee iedereen u helpt. De service van Autobedrijf De Baaij komt uit het hart, niet uit het hoofd. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de deur uit gaat!

Enthousiast en oprecht

Het enthousiasme van de medewerkers, het vertrouwen, de behulpzaamheid, het huiskamergevoel en de persoonlijk opgebouwde relatie; het is een gouden mix die zorgt dat u een tevreden klant bent van Autobedrijf De Baaij. Dat maakt ons trots en blij!

Hier vind je ons

Aldenhof 1101
6537AC Nijmegen
Toon telefoonnummer
024-3440424

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17:00
Dinsdag 08.30 tot 17:00
Woensdag 08.30 tot 17:00
Donderdag 08.30 tot 17:00
Vrijdag 08.30 tot 16.15
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf de Baaij?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.3 op basis van 132 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 22-03-2023 Malden

  Kleine beurt, uiteraard weer prima uitgevoerd!!

 • 22-03-2023 Nijmegen

  Goede service

 • 17-03-2023 Nijmegen

  Eigenlijk had Autobedrijf de Baaij pas tijd in April, toch wisten ze mijn golf tussendoor onder handen te nemen i.v.m. remveiligheid. Bedankt hiervoor!

 • 13-03-2023 Gennep

  Ongevraagd worden echt de beste en meest serieuze en financieel gunstige adviezen gegeven.

 • 10-03-2023 Haaften

  Zeer klantvriendelijk personeel, goede service, deskundigheid, eerlijk advies, en ook nog lekkere koffie met koekje of fruit uit de krat... Super toch???

 • 07-03-2023 Nijmegen

  Altijd goede service en meedenken!

Ik kies deze garage