• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.3

Autobedrijf de Baaij

Maak direct een afspraak

Bij Autobedrijf De Baaij draait het maar om één ding: de klant. Er écht voor mensen zijn is wat wij belangrijk vinden. Klanten die meer dan tevreden de deur uit lopen, dat is waar wij gelukkig van worden. Uiteraard zorgen wij voor optimale verzorging van uw auto.

Hier vind je ons

Aldenhof 1101
6537AC Nijmegen
024-3440424
giel@autobedrijfdebaaij.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Remblokken achter vervangen
 • Onderhoud volgens fabrieksopgave
 • Schokdempers achter vervangen
 • Onderhoudsbeurt klein
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf de Baaij?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.3 op basis van 113 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  10-04-2021 Maastricht

  Topservice en erg vriendelijk

  Eindelijk eens geen opdringerige verkopers maar iemand die luistert, de tijd neemt, en vooral met een mooi aanbod komt. Geen leugens en duidelijkheid, daar hou ik van!!

 • 10
  01-04-2021 Spijkenisse

  Top

  Goede ontvangst Goede communicatie Goed geregeld Goede uitleg en hulp

 • 5
  28-03-2021 Nijmegen

  voel me niet gehoord

  Bij het maken van de afspraak voor bandenwissel, werd me verteld dat er ook een grote beurt nodig was. Op mijn opmerking dat de auto net 2 jaar oud was, werd gezegd dat ik gelijk had en dat er dus niets nodig was. Bij het brengen van de auto voor de bandenwissel werd me verteld dat er een kleine beurt nodig was, maar omdat dat pas de dag ervoor gezien werd, kon dat niet meteen en moest daar een nieuwe afspraak voor gemaakt worden. Op mijn nadrukkelijk verzoek, zou geprobeerd worden het te combineren. Bij het ophalen van de auto bleek er toch een kleine beurt gedaan te zijn. Prettig natuurlijk, maar ik schrok van de hoogte van de rekening (274 euro inclusief bandenwissel). Bovendien stond op de factuur dat deze nodig was bij 36mnd oud/60.000km. De auto is 24mnd oud en heeft 23.000km gereden. Ik kreeg excuses en de factuur werd aangepast. Niet in prijs maar in de notitie 24mnd/30.000km. Bij iedere vraag de laatste jaren wordt steeds gezegd dat het zo druk is en dat het misschien niet lukt. Conclusie: De persoonlijke aandacht voor mij als klant is minder geworden de laatste jaren. Eerder wisten jullie wie ik en welke mijn auto was. Nu voel ik me meer een nummer. Tevens krijg ik vaak het idee dat ik blij moet zijn dat ik geholpen word, want er is al zoveel werk. Maar dat is toch omgekeerde wereld? Jullie moeten toch blij zijn dat ik een auto koop bij jullie en die in onderhoud houd?

 • 10
  16-03-2021 Landgraaf

  Fijn zaken gedaan met Thijs, Niets moet en alles kan

  We hebben een schitterde Volvo V90 R design gekocht bij De Baaij. Thijs neemt alle tijd tijdens het contact in zijn bedrijf. Het is niet verwonderlijk dat hij en zijn team de prijs "Autobedrijf van het Jaar" heeft gewonnen. Hij hecht er heel veel waarde aan dat hij je als klant een gevoel geeft van: ik heb er volledig vertrouwen in en ik ga hier zeker terug komen als ik weer een auto wil kopen. We zijn blij dat onze auto bij hem te koop was, in onze zoektocht naar een nieuwe auto kom je geregeld bij bedrijven en garages waar je een gevoel krijgt van: "hier durf ik gewoon geen zaken mee te doen." Kortom garage de Baaij is voor ons een geweldige partner geweest bij de koop van onze nieuwe auto

 • 9
  15-03-2021 Nijmegen

  Vlekkeloos

  Vriendelijkheid, vakmanschap en grote klantvriendelijkheid.

 • 10
  06-03-2021 Nijmegen

  Perfecte klantvriendelijkheid en service van

  Super bedrijf waar de klantvriendelijkheid en service zeer hoog is. Mooie zaak en nemen altijd ruim de tijd voor je. Zeer betrokken ook met hun klanten, heb ik uit eigen ervaring mogen meemaken na een verkeersongeval.

Ik kies deze garage
asdasda