• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Profile Car&Tyreservice Beukers

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Gildeweg 6a
2632BA Nootdorp
Toon telefoonnummer
015-3805566

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Profile Car&Tyreservice Beukers?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 164 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 23-12-2022

  Offerte gekregen voor nieuwe dynamo. Prijs 700 euro. Bij ophalen en betaling is de prijs hetzelfde gebleven en is er ineens een gerefurbishede dynamo ingezet zonder nader overleg We hebben vooraf 3 x telefonisch contact gehad waarom het bedrag zo hoog is. Men verzekerde ons dat er een nieuwe ingezet zou worden. " want dan zou er geen probleem zijn voor de langere termijn" . Voor de hoofdprijs van 700 euro krijg je dus de belofte voor een nieuwe maar krijg je uiteindelijk een gerefurbished dynamo. De oude dynamo krijg je niet meer te zien. Naar een oplossing wordt niet gezocht. Het enige wat gevraagd wordt is of we ze voor leugenaar uitmaken. Maar het is blijkbaar wel oke om je klanten voor leugenaar uit te maken wsnt men zegt dat ze dat niet hebben gezegd. En oke om zonder verdere informatie een offerte te veranderen van nieuw naar gebruikt voor dezelfde prijs ? Als we vragen de oude dynamo te zien...is die er ineens niet meer, slechts een paar uur na de reparatie. Mijn eigen ( lease) auto is hier in onderhoud en ik was zeer tevreden over de nette afhandeling maar als particulier ....moet je hier niet zijn.

 • 02-01-2023

  Zeer chaotisch en overbelast bedrijf. De stress is voelbaar als je binnenkomt. Ze zijn alleen maar aan de telefoon. Mag ik u terugbellen? Heeft u een korte vraag? 10 minuten wachten aan de balie voor ze eindelijk zijn uitgebeld. Nu was ik zelf ook 10 minuten te laten, dus bij elkaar wordt het dan 20 minuten. En dan is er geen tijd meer voor de bandenwissel. Want het zijn - maar liefst ? - 18 inch banden. Nee sorry, dat gaat er bij mij niet in. Gelieve wat minder hooi op de vork te nemen en/of even een tandje bij schakelen, maar niet op deze manier je klanten naar huis sturen.

 • 24-05-2023

  Gevraagd of ze mijn reservewiel wilde monteren op de plaats van een van mijn wielen( banden) welke versleten was. Met het demonteren van mijn reservewiel hebben zijn het mechanisme kapot gemaakt! Zij willen dit niet herstellen, onder het mom van “mechanische slijtage “ Alles deed het gewoon! Bij navraag bij de dealer bleek dat profile gewoon het systeem verkeerd heeft gebruikt.. reparatie wordt door Profile NIET vergoed …!

 • 25-05-2023

  Professioneel en geheel volgens afspraak. Zeer vriendelijke ontvangst. Ik kan eigenlijk maar één minpuntje bedenken: de koffiemachine.

 • 01-05-2020

  Vrij kort dag toch langs kunnen komen zonder afspraak, wat een service. Mijn gloed nieuwe velgen voorzien van mooie banden, beide spullen zelf aangeleverd en netjes en snel voor mij gemonteerd. Geen schade of iets 5/5 ik zou terug komen. Prijs was ook goed. De vrouw aan de balie was erg vriendelijk :)

Ik kies deze garage