• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garagebedrijf Mocking

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Boomgaardweg 61B
3984KH Odijk
Toon telefoonnummer
030-6562079

Toon e-mailadres
gerard@mocking.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garagebedrijf Mocking?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 4 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 15-08-2021 Den Haag

  Aardige en behulpzame jongens bij garage Mocking. Heel tevreden met mijn nieuwe ‘tweedehands’.

 • 04-03-2021 Oostburg

  We waren ,na 12 jaar,toe aan inruil.Kwamen via advertentie terecht bij Garage Mocking te Odijk.Na info over auto,werd het bedrijf en auto be-zocht.Prettige ontvangst met koffie,ruim de tijd voor gesprek,be- zichtiging en proefrit,werd tot aankoop besloten.Veel hulp gehad met regelen van alle papieren.Daarna bood dhr.Mocking zelf aan de auto te komen brengen naar Zeeland en de inruilauto mee terug te nemen.Dit kostte een gehele dag,gelet op de grote afstand.Dank aan Jordi en vriendin voor het brengen en halen van de auto's. We kunnen u danook,gelet op onze zeer positieve ervaringen met het bedrijf,Garagebedrijf Mocking van harte aanbevelen.Een bedrijf met uitstekende service. Fam.B te O / Zeeland

 • 28-01-2021 Oosterbeek

  Deze mensen nemen nog echt hun verantwoordelijkheid. Ondanks wederzijdse afspraak dat er geen sprake was van garantie toch fantastisch geholpen. Nogmaals dank Jeroen.

 • 27-01-2021 Odijk

  Mocking heeft ons nu al vaak fantastisch geholpen. Of het nu ging om ons te behoeden voor een verkeerde aanschaf van een auto door die voor ons na te kijken, een reparatie of gewoon het normale onderhoud. Een persoonlijke service waarbij je duidelijk geen nummertje bent. En dat alles ook nog tegen zeer betaalbare prijzen. Ik raad altijd iedereen die ik ken aan om naar hen te gaan.

 • 09-12-2020 Werkhoven

  Gisteren onze nieuwe auto op mogen halen. Na de wens uitgesproken over het type auto en de gewenste opties is Gerard op zoek gegaan en vond al heel snel "onze" auto in Duitsland. Na goed overleg hebben wij die auto gekocht en onze oude auto netjes in geruild. Binnen 1.5 week was al het papierwerk geregeld ( kwa Nederlands kenteken ect) Wij danken Gerard en team voor de service en snelle levering.

 • 29-04-2020 Bunnik

  Na 2 auto’s in onderhoud te hebben gehad bij Gerard hebben wij bij het kopen van onze nieuwe auto om Gerard zijn hulp gevraagd. Wij hebben onze wensen en budget gegeven en Gerard is hier mee aan de slag gegaan. Omdat onze vorige auto het niet meer deed kregen wij tijdelijk een vervangende auto aangeboden van Gerard. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe auto hield hij ons telkens op de hoogte wanneer die iets gevonden had om onze mening te horen. Hij bleef zoeken tot dat hij gevonden had wat wij zochten. hij had een mooie volkswagen polo gevonden in Duitsland. Deze was voor ons naar wens en door Gerard ingevoerd. Wij hebben zelf niks hoeven regelen. Wij zijn super tevreden met de auto. Gerard, Marleen & de rest van het team, onze dank is groot!

Ik kies deze garage