• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Garagebedrijf Mocking

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Boomgaardweg 61B
3984KH Odijk
Toon telefoonnummer
030-6562079

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Garagebedrijf Mocking?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 5 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-05-2022 Bunnik

  Zeer goed èn vakkundig familiebedrijf. Heel vriendelijke sfeer. Altijd goede adviezen. Nu ook weer positieve ervaring bij aanschaf nieuwe auto. Petje af voor Gerard, Marleen en hun team.

 • 23-05-2022 Odijk

  Deze bearlock deed het niet goed wat erg vervelend was. Garage mocking heeft zonder probleem een nieuwe gemonteerd die het nu wel goed doet we kunnen nu met een gerust gevoel met onze camper op pad.

 • 11-04-2022 Cap aan den IJssel

  Zeer goede service, fijne monteurs je krijg goede uitleg wat er uitgevoerd is. Met Bij een storing wordt er snel geschakeld ook als je vervangend vervoer nodig is. Gebruikte ingevoerde Peugeot auto gekocht ,perfect gedaan afspraken met de eigenaar Gerard worden na gekomen en zijn duidelijk. Ook als na een jaar in gebruik er een probleem voor doet , snel gereageerd en wordt gelijk met Peugeot contact op genomen ivm garantie en wordt perfect geregeld. Mijn ervaring met Garagebedrijf Mocking is zeer goed, en zou ik bij iedereen aanraden .

 • 22-03-2022 Eindhoven

  Vriendelijk en een fijne klantgerichte service. Ze komen hun afspraken altijd na en er wordt gezocht naar een juiste oplossing waar nodig.

 • 15-08-2021 Den Haag

  Aardige en behulpzame jongens bij garage Mocking. Heel tevreden met mijn nieuwe ‘tweedehands’.

 • 04-03-2021 Oostburg

  We waren ,na 12 jaar,toe aan inruil.Kwamen via advertentie terecht bij Garage Mocking te Odijk.Na info over auto,werd het bedrijf en auto be-zocht.Prettige ontvangst met koffie,ruim de tijd voor gesprek,be- zichtiging en proefrit,werd tot aankoop besloten.Veel hulp gehad met regelen van alle papieren.Daarna bood dhr.Mocking zelf aan de auto te komen brengen naar Zeeland en de inruilauto mee terug te nemen.Dit kostte een gehele dag,gelet op de grote afstand.Dank aan Jordi en vriendin voor het brengen en halen van de auto's. We kunnen u danook,gelet op onze zeer positieve ervaringen met het bedrijf,Garagebedrijf Mocking van harte aanbevelen.Een bedrijf met uitstekende service. Fam.B te O / Zeeland

Ik kies deze garage