• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Toyota Peterman BV

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Essenlaan 19
7577AN Oldenzaal
Toon telefoonnummer
0541-515260

Toon e-mailadres
info@peterman.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Toyota Peterman BV?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 102 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 01-05-2021

  Mijn zoon heeft vandaag zijn eerste auto gekocht bij Peterman Oldenzaal. Vooraf gebeld met het bedrijf. De auto stond vandaag keurig klaar. Na de proefrit waren we er al snel uit en heeft hij de auto gekocht. Het is weliswaar een oude(re) auto maar Peterman "voelt" goed en betrouwbaar dus durfden we het wel aan. Binnenkort halen we de auto op en ik hoop dat mijn zoon er nog heel veel rijplezier aan beleeft en wie weet wordt hij wel een merkvaste Toyota rijder!

 • 30-03-2021

  Goede service, eerlijke, duidelijke en betrouwbare informatie en communicatie. Wij hebben er inmiddels al 2 auto's gekocht en beiden daar ook in onderhoud. Peterman is net zoals Toyota; betrouwbaar en degelijk.

 • 07-09-2020

  Op 26 juni 2020 hebben we een occasion, een Peugeot, geen Toyota, gekocht bij Peterman, Oldenzaal. Roberto, onze verkoopadviseur, benaderde ons met de nodige humor en zei dat hij geen verkoper was maar een relatiebouwer. Dat heeft hij, samen met de rest van het Toyota-team, ook waargemaakt. Hij luisterde naar wat wij belangrijk vonden, zocht naar een oplossing voor het verstellen van de hoofdsteunen, zorgde ervoor dat de boekjes, behorende bij de auto er kwamen en zorgde ervoor dat de navigatie een update kreeg (dat moest bij de Peugeot gebeuren, maar we konden de auto gewoon naar Peterman brengen en hem daar een paar uur later weer ophalen). Toen we de auto kwamen ophalen, werd er een waar feestje georganiseerd en we kregen, naast een cadeautje (bloemen of een beertje, waarmee je ook het goede doel steunt!) ook nog onverwacht een extra set banden cadeau (die hoorden bij de auto en hadden in het magazijn gelegen). Bij binnenkomst word je bij Peterman, door wie dan ook altijd vriendelijk en goed geholpen. Medewerkers willen er zeker van zijn dat je probleem naar tevredenheid is opgelost en laten dat blijken in woord en daad. Wij zijn zeer tevreden over de auto en de vriendelijke, deskundige medewerkers van Peterman Oldenzaal.

 • 10-01-2021

  Goede service, en meegedacht om een probleem op te lossen

 • 14-05-2021

  Sinds 1989 zijn wij klant bij Peterman in Oldenzaal. Gedurende deze periode hebben we daar 2 Toyota-occasions en 2 nieuwe Toyota's, waaronder een Hiace gekocht. Deze Hiace hebben we vorige week met 3-ton op de teller ingeruild voor een mooie Verso-occasion. Met al deze auto's zijn we nooit voor onplezierige verrassingen komen te staan. Daarom hebben we ook dit keer weer gekozen voor een Toyota en dan natuurlijk ook weer bij Peterman in Oldenzaal!

Ik kies deze garage