• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Vakgarage ASK Oud Gastel

 • Vakgarage
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Standerdmolen 1
4751VJ Oud gastel
Toon telefoonnummer
0165-513810

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Vakgarage ASK Oud Gastel?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.4 op basis van 46 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 04-05-2021

  ZEER SLECHTE AUTOBEDRIJF! Nadat mijn motorkap niet meer open ging, heb ik mijn auto gebracht naar A.S.K Oudgastel. Ik vroeg om hoeveel het ongeveer bedraagt om het te maken en hoeveel een kleine onderhoudsbeurt kost bij hun. De volgende dag hebben zij mij een offerte opgestuurd met een waslijst aan reparaties waar ik niet om vroeg. Het zou mij 1000 euro kosten om mijn auto volledig te maken. Ik ben daar niet mee akkord gegaan en wilde me auto ophalen om ergens anders te laten repareren. We hadden vooraf niet afgesproken dat er kosten aan een offerte verbonden zijn. Zij besloten om 100,43 in rekening te brengen voor het nakijken. Absurt! Ik heb mijn auto gemaakt bij een andere garage voor minder dan 100 euro. ASK heeft foutieve diagnose gedaan en hebben onterecht mij sleutels ingehouden. Heel onproffesioneel en misleidend. Ik ga bij bovag een klachtenprocedure starten en dit melden bij ConsuWijzer. Ik adviseer om uw auto niet te laten repareren door ASK anders kom je voor verrassing te staan. Voordat u het weet betaald u meer dan wat u eingelijk hoort te betalen.

 • 05-01-2023

  Vriendelijk personeel die je graag op weg helpt!

 • 04-03-2020

  Had een speciale afspraak gemaakt om wielen zonder naaigat te laten balanceren. Aan de telefoon zeer enthousiast ontvangen. Wielen gedemonteerd en meegenomen; blijkt het benodigde onderdeel al jaren defect/afwezig te zijn. Daarna nog enkele onbruikbare tips voor bedrijven die mij wellicht wel konden helpen. Is inmiddels wel zeer professioneel opgelost door een ander bedrijf.

 • 26-07-2021

  Een hele aparte klant gerichte ervaring. Top garage. Met vriendelijke jonge gasten. Hoe lux is het dat je onder genot van koffie je auto wordt gewassen. Toppers zijn het.

 • 07-10-2019

  De eigenaar Pierre en zijn vrouw hebben mij op zaterdag 5 oktober fantastisch geholpen naar een trilling vrije Hyundai I 10 zeer vriendelijke uitleg om het trillings probleem aan te pakken met hypermoderne elektronische bandenapparatuur. zondag weer terug naar Friesland met een heerlijke auto, bedankt

Ik kies deze garage