• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Lucars

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Brasem 32
4941SE Raamsdonksveer
Toon telefoonnummer
06-24196561

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Lucars?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 49 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 03-11-2020

  Al een aantal jaren mijn auto's in onderhoud bij autobedrijf LuCars. Goede service! Staat altijd klaar, weet mijn auto altijd tegen een goede prijs goed te repareren. Top garage! Dank je Lucas!

 • 21-04-2021

  Op zoek naar een goedkope 2e auto, uiteindelijk bij Lucars geslaagd voor een leuke prijs. Helaas had de auto regelmatig startproblemen en vreesde voor een ongelukkige aankoop. Ik werd echter aan de telefoon netjes te woord gestaan en kon direct langskomen. Uiteindelijk werd de dynamo vervangen onder garantie (auto is zonder garantie gekocht). Tijdens de reparatie vond de monteur een kleine koelvloeistof lekkage en heeft dit netjes gemeld. In overleg is het thermostaathuis vervangen voor een gering bedrag. Kortom, hier wordt op een eerlijke manier gewerkt en zeker een meerwaarde is een eigen erg kundige monteur die je snel helpt.

 • 09-05-2021

  Mijn zoon Nordin heeft recentelijk hier een prachtig autootje gekocht naar volle tevredenheid, betaalbaar, komt afspraken na, zeer vriendelijk personeel! Vandaag heeft vriendin Ingrid hier ook een prachtige auto gekocht! Kortom , ik beveel dit garagebedrijf aan.

 • 20-05-2021

  3 weken geleden een auto bij deze heren gekocht, nette praat, auto met APK afgeleverd. Helaas is deze APK met hand voor de ogen gedaan en dus niet goed. Heel jammer, maar wij komen niet terug..... echt jammer, het leek heel betrouwbaar😔

 • 08-05-2021

  Vandaag een prachtige auto gekocht voor een nog mooiere prijs ;) Eerlijk, professioneel en bereid je tegemoet te komen. Kortom prima garage! Ik kom zeker terug en kan het iedereen aanraden.

Ik kies deze garage