• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Carisma Car Center

Volledig, Voordelig en snel: daar staat Carisma Car Center voor! Onze specialisten hebben verstand van ieder merk en beschikken over de juiste gereedschap.

Hier vind je ons

Nijverheidstraat 5
2984AH Ridderkerk
Toon telefoonnummer
0180-497271

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Carisma Car Center

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Carisma Car Center?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 197 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 01-12-2022

  Ik heb een tijdje geleden een auto gekocht bij dit bedrijf (ford fiesta) super aardige mensen en werd supergoed geholpen door de mensen van het bedrijf. Na 2 weekje bleek mijn ruitenvloeistof tank lek te zijn. Heb het bedrijf meteen gebeld en een afspraak gemaakt. Ze hebben dit keurig voor me opgelost zonder extra kosten. Zeker een bedrijf om aan te raden.

 • 03-01-2023

  Een eerlijke en transparante garage waar je gewoon goed geholpen wordt. Ben enorm goed geholpen door Furkan en hij heeft me geholpen bij de aankoop van mijn Skoda. Ook als er na de aankoop wat opgemerkt wordt, wordt dit keurig door de heren verholpen. Zij zijn een klant rijker!

 • 14-03-2023

  Ik heb een auto ( Toyota Aygo ) van deze bedrijf gekocht en eerst was er een probleem met het opladen van de accu. Na de paar controles en repereren alles werkt goed. Auto is prima. Zeer vriendelijke en professionele bediening.

 • 03-02-2023

  Heel fijn bedrijf! Onlangs een prachtige BMW 3 serie Touring bij Carisma aangekocht. Prima service en leveringsvoorwaarden. De auto is in zeer goede staat met daartegenover een eerlijke prijs. Dank je wel Ozal!

 • 09-02-2023

  Betreft aanschaf auto! Auto gekocht, geholpen door vriendelijke verkopers, binnen twee weken waren er wat problemen met schakeling van de semi automaat, verschillende adviezen gekregen maar dat mocht geen baat hebben tot een verbetering van de werking van de koppeling. Uiteindelijk heeft het bedrijf de auto onderzocht, vervangend vervoer werd geregeld. Koppelingsprobleem van de auto werd verholpen en is netjes door dit bedrijf opgepakt ! Een aanrader voor een iedereen!

Ik kies deze garage