• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf My Car

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Jacob van Akenstraat 75
3067JP Rotterdam
Toon telefoonnummer
010-2234141

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf My Car?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 49 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 31-05-2023

  Sinds we zijn verhuisd naar Rotterdam, brengen wij onze auto’s naar deze garage. We worden altijd heel goed en kundig geholpen. Zeer vriendelijke en eerlijke eigenaar. Vanmiddag langsgereden omdat er een oranje dashboard lampje brandde. De ruitenvloeistof bleek bijna leeg te zijn, waarna de eigenaar dit 5 minuten voor sluitingstijds gratis heeft aangevuld. We zijn telkens zo goed geholpen, dat we hier vaste klant zullen blijven.

 • 27-03-2023

  Zonder afspraak mijn VW Caddy bij My Car neer mogen zetten omdat deze een storing gaf op de drukregeling turbo. Volgens VW dealer, waar kort daarvoor de turbo was vervangen, was het roetfilter overvol en niet meer te reinigen. My Car heeft dit wel geprobeerd, maar kreeg het roetfilter niet helemaal meer optimaal en besloten een nieuw roetfilter te monteren. Euvel bleek hiermee helaas niet opgelost, maar My Car is door blijven zoeken en heeft het probleem opgelost. Bleek door de VW dealer een malafide druksensor op gezet te zijn, alsmede bleek het magneetventiel defect. Beide vervangen door originele onderdelen en de auto rijdt weer als een zonnetje. Super service en vakmensen die verstand hebben van wat ze doen! Bedankt My Car voor het weer tip-top maken van de voor mij inmisbare Caddy!

 • 03-09-2019

  De turbo van mijn Mini Cooper S had schade. beschadigde onderdelen kon my car vervangen. beide dagen ben ik aanwezig geweest (zeer gezellig en leerzaam) het is een zeer professionele garage met veel kennis van de werkzaamheden die verricht moeten worden aan een auto. de mensen zijn zeer geduldig en geven een precieze uitleg over hoe de reparatie gaat verlopen. ook word je op de hoogte gehouden over de kosten. het viel naar mijn ervaring echt mee qua kosten. Ik ben echt tevreden ik kan mijn enthousiasme moeilijk verwoorden. ook de proefrit na de reparatie werd echt de tijd voor genomen. Ik was 9x bij de bmw/mini dealer geweest en een aantal andere werkplaatsen ze hadden geen flauw idee wat het kon zijn My Car zei mij direct wat het was. Ik kan het blijven herhalen ik ben blij en ben erg geholpen ik raad deze garage aan mannen bedankt

 • 01-06-2023

  Auto laten keuren. Hele goede service, alles wordt netjes uitgelegd en laten zien.

 • 23-10-2022

  Imiddels komen we al bijna 2 jaar bij My Car. De eerste keer zijn we hier echt zo geweldig geholpen dat we hier altijd terug zullen komen. De garage oogt erg verzorgd en de werkzaamheden worden zeer professioneel uitgevoerd. Je kunt hier altijd een eerlijk advies verwachten en de eigenaar erg vriendelijk en gepassioneerd over zijn vak. Zoek je een betrouwbare garage, zoek dan niet verder!

Ik kies deze garage