• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Nor Export

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Nijverheidstraat 5
3125AJ Schiedam
Toon telefoonnummer
010-2260493

Toon e-mailadres
norexport@norexport.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Nor Export?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 7.8 op basis van 87 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 26-07-2021

  Slecht bedrijf! 2 maanden geleden auto gekocht, volgends meerdere malen navragen, omdat ik er kinderen in vervoer, was het 100% een goede veilige auto volgends hun. En Ik zou hem krijgen met een nieuwe apk er op. Binnen dezelfde dag kreeg de auto al raren kuren zoals schokken en niet willen starten slecht remmen. Verbaasd was ik toen ik na een maand een brief ontving dat de auto apk gekeurd moest worden Daar uit bleek 4 weken na de aankoop, Dat de remschijven zoo versleten waren dat het ijzer op ijzer was. De remleidingen waren lek en ook hing de accu los en was door dit bedrijf Nor met wat houten blokjes vast geklemd. Ook dat liep weer flink in de kosten en dat na aanschaf van deze zogenaamde goede veilige auto. Na hier achter gekomen te zijn, autogarage Nor opgebeld om te vragen hoe of wat , er werd gewoon gezegd ons niet te kunnen helpen, ze laten je niet uit praten zijn ongelofelijk onvriendelijk en hangen de telefoon op in je oren

 • 07-04-2021

  Wat is de service hier professioneel, efficiënt en persoonlijk! Ik ben heel blij met mijn Mini Cooper. Aanrader als je op zoek bent naar een leuke tweedehands auto. Dank!

 • 08-03-2021

  Behandelen je als oud vuil en sturen je lekker naar anderen, al voor je de deur binnen loopt!! Zou hier nooit een auto kopen of kenteken overschrijven deze oplichters vragen namelijk het dubbelen lekker voor eigen zak, en het systeem doet het altijd opeens niet meer..

 • 24-03-2021

  Prima bedrijf. Goede service, nette zaak. En betrouwbaar! Absoluut een aanrader! 💯

 • 03-12-2020

  Er werd beloofd een degelijke auto verkocht te worden die nog jaren mee zou gaan voor 4500 euro. Echter viel de auto al uit na 1 dag rijden na het tanken bij een tankstation. Heb hier 2 en een half uur op de anwb moeten wachten!!! Om vervolgens te horen dat de auto levensgevaarlijk is om in te rijden!!!! Bij bellen en mailtjes werden geen gehoor gegeven en heb alleen 1x een onbeschofte man aan de telefoon gehad die zegt dat ik voor 4500 euro geen degelijke auto mag verwachten!!!

Ik kies deze garage