• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Keulders

 • Autoservice Totaal

Auto Keulders is een jong bedrijf. Desondanks kunnen wij bogen op ruime en jarenlange ervaring met alle aspecten van auto-onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Wij zijn APK-gecertificeerd en in het bezit van diverse diploma’s op het gebied van auto-elektronica. Om onze kennis op peil te houden volgen wij regelmatig aanvullende vakbekwaamheidscursussen. Zo blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche. Dat stelt ons in staat u van deskundig en eigentijds advies te voorzien. Wij beschikken over een goed geoutilleerde eigen werkplaats met universele diagnose-apparatuur alsook enkele merk specifieke diagnose interfaces."

Hier vind je ons

Oranjeplein 16A
6369VD Simpelveld
Toon telefoonnummer
045-5680981

Toon e-mailadres
info@autokeulders.nl
Ik kies deze garage
Auto Keulders

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00
Zondag 09:00 tot 17:00

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Keulders?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 13-09-2021 Gulpen

  Werner is een kundig monteur en vooral betrouwbaar en altijd op zoek naar de beste oplossing. Zeer klantgericht.

 • 26-07-2021 simpelveld

  Kom er al jaren. Een no nonsense mentaliteit. Eerlijk, betaalbaar en zeker vertrouwd. Bellen altijd voor dat er gerepareerd word, en niet zoals vele andere bedrijven, als je de auto komt halen. Zeker een aanrader! Klein minpuntje: Eigenaar werkt er alleen dus soms moet je een keertje meer bellen.

 • 03-02-2021 Mechelen

  Na teleurstellende ervaringen eindelijk een betrouwbare garagehouder gevonden

 • 10-11-2020 Heerlen

  Leuke nette Mercedes A-klasse gekocht. Prima in orde en dik tevreden mee. Rijd lekker.

 • 10-11-2020 Sint-Oedenrode

  Op zaterdag 24 heb ik een 2ehandse brommobiel gekocht bij Auto Keulders. De verkoper vertelde dat deze een beurt had gehad en verders in orde was. Er is een test rit gemaakt. Hierbij zijn aandachtspunten vernoemd in het bijzijn van getuige, maar de verkoper zij dat alles in orde was. Ik heb hem vertrouwd en de koop gesloten. Nu ... is de brommobiel van dichterbij bekeken en waren er nog meer serieuze aandachtspunten ontdekt waarvan 1 ernstig. Een bijna doorgeroeste chassis aan rechter voorzijde bestuurders kant. Ik heb foto's gestuurd en gevraagd om antwoord. Helaas blijft het stil. Zowel via sms en Whats app. Ook is er navraag gedaan en is gebleken dat Auto Keulders niet gecertificeerd. Bij de Bovag staat Auto Keulders niet bekend. Het lijkt er nu op dat de verkoper zich stil wilt houden terwijl hij in het bijzijn van getuige verklaard heeft te willen helpen. Ik heb hem een voorstel gedaan om uit fatsoen in de kosten bij te dragen, maar de verkoper blijft stil. Auto Keulders had op zijn minst moeten weten wat de technische staat van de brommobiel was. En had dit eerlijkheidshalve moeten vertellen. Maar heeft dit niet gedaan. In plaats daarvan heeft hij uitgesproken dat de brommobiel technisch in orde was en bij de test rit de inzittenden bloot gesteld heeft aan risico op een ongeluk gelet op de staat van het chassis. Er is mijn inzien ernstig nalatigheid verwijtbaar waarbij Auto Keulders zijn verantwoording niet heeft genomen. Mijn eerdere review is nergens terug te vinden. Waarschijnlijk verwijderd door Auto Keulders ? Zinsnede: "Desondanks kunnen wij bogen op ruime en jarenlange ervaring met alle aspecten van auto-onderhoud" Dit is absoluut onjuist. Ik wacht nog steeds op antwoord van Auto Keulders.

 • 04-11-2020 Gulpen

  Werner is een zéér kundige automonteur en heel klantvriendelijk. Heeft scherpe prijzen en altijd tijd voor een kop koffie.

Ik kies deze garage