• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf Autobedrijf Gelissen

 • Carprof
Carprof 24 maanden garantie

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Bergerweg 75
6135KD Sittard
Toon telefoonnummer
046-4200695

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf Autobedrijf Gelissen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 196 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 29-11-2022

  Zo nu even tijd om een mooie review te schrijven gericht aan Ralph / Wilbert en het team van monteurs die altijd voor ons klaar staan nadat wij in het jaar 2017 voor de eerste keer kennis hadden gemaakt met dit bedrijf vanwege de inruil van onze auto op een Hyundai Tucson ( Die wij mede dankzij de goede service en onderhoudsbeurten bij deze top garage ) nog steeds in ons bezit hebben i.v.m. ons vertrek naar Bella Italie. Wat zijn wij blij ja echt blij met de service, want ook het maken van een afspraak voor onderhoud vanuit Italie is geen enkel probleem, zelfs als wij soms onder een bepaalde tijdsdruk staan ontvangen wij altijd een vriendelijk bericht retour met de mededeling dat wij welkom zijn. Het doet ons goed om te weten dat onze auto in goede handen verkeert tijdens alle jaarlijkse APK en onderhoudsbeurten. Wij wensen dit op elkaar afgestemde team dan ook alle goeds en wij zeggen / schrijven graag weer tot een volgend moment in het nieuwe jaar 2023. Een hartelijke groet en een mooie maand december ,en een knallend jaar 2023 Tanti Saluti dan noi Hans & Jacqueline B&B iL Nostro Sogno

 • 07-09-2022

  Waarschuwing! ...Enige tijd geleden een Toyota gekocht die volgens de specificaties in de advertentie ook een DAB+ radio bevat. Na aflevering blijkt dat er geen DAB+ ontvanger in zit. Hierop Gelissen gebeld maar kreeg als reactie dat de specificaties in de advertentie af kunnen wijken van de werkelijkheid. Ze willen het wel op mijn kosten inbouwen. Het is wel zo netjes dat je de afwijkingen vooraf doorgeeft aan de klant. Stel er zit geen cruisecontrol in en je krijgt als antwoord, ja de specificaties kunnen afwijken. Wees dus op je hoede en ga alle opties na, anders kan het alsnog een dure grap worden. Voor mij onbetrouwbaar.

 • 28-11-2022

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, wij hebben vooraf via whatsapp gevraagd of we konden komen kijken en zijn diezelfde dag nog geweest. Ook de proefrit was snel en zonder problemen geregeld. Oude auto naar tevredenheid ingeruild en dank voor het meedenken en meewerken bij oplossen van verzekeringskwestie inruilauto. De uitleg bij ophalen was ook heel fijn. Bedankt!

 • 15-11-2022

  Naar volle tevredenheid een mooie occasion gekocht bij Auto Gelissen. Vriendelijke en attente service, perfecte oplevering bij aanschaf van opleverpakket. Ik zou het zeker aanbevelen hier langs te gaan!

 • 14-06-2022

  Dit bedrijf behandelt potentiele klanten niet serieus. Ruim een week geleden waren wij bij Gelissen om een Peugeot Cabrio te bekijken welke op de site te koop stond. We kregen te horen dat de auto niet aanwezig was maar naar het poetsbedrijf was. Beetje vreemd, wacht dan totdat hij terug is voordat je hem als zomeraanbieding op de site zet, maar dat terzijde. Als er daarna wordt aangeboden om gebeld te worden als hij terug is van het poetsbedrijf en je ruim een week erna nog steeds niets gehoord hebt, is het voor mij duidelijk dat de man in kwestie ons niet als serieuze gegadigden zag. Als je zo laks met je potentiele klanten omgaat dan ben je ons geld niet waard!! Blijkbaar waren wij niet goed genoeg?

Ik kies deze garage