• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf J. Kroon b.v.

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Dorpsweg 107
1676GG Twisk
Toon telefoonnummer
0227-542327

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf J. Kroon b.v.?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.2 op basis van 48 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 15-12-2022

  Wegens acute autopech op de A7 op zoek gegaan naar de dichts bijzijnde auto garage en terecht gekomen bij autobedrijf Jan Kroon. Hier ben ik ondanks dat het een zaterdag was zeer professioneel en vriendelijk geholpen Foto's ontvangen over de voortgang en zeer snel gerepareerd! Niks anders dan lof!

 • 26-07-2017

  Op de vrijdag kreeg ik een storingsmelding van mijn BMW F20 118i. Vermogen viel weg en onheilspellend geratel in het motorcompartiment was hoorbaar. Een bevriende monteur deed een voorzichtige hypothese dat de distributieketting was opgerekt en dat verder rijden risicovol is. De klus was hem te ingrijpend en te gespecialiseerd en bracht mij in contact met Jan Kroon. Jan had het erg druk maar was toch bereid de klus op zich te nemen. Mijn eigen monteur gaf heel hoog op over Jan en wat mij betreft heeft Jan de verwachtingen helemaal waargemaakt. We konden de auto vrijdagavond meteen brengen en daar heeft Jan mij precies laten zien met foto's uit eerdere projecten wat hij zou doen. De dinsdag erop kreeg ik via whatsapp foto's van de operatie en het bericht dat de auto klaar was. De volgende morgen vroeg kon ik buiten openingstijden terecht om de auto op te halen en dat is service. De motor draait weer soepel en stil. Als nazorg kreeg ik nog wat onderhoudstips en later op de ochtend een check of alles naar wens was. En dan de rekening. Vooropgesteld is dat ik liever wat anders met mijn geld had gedaan maar de factuur van Jan viel zelfs 700,- euro lager uit dan de indicatie van een BMW-specialist uit Heerhugowaard. Complimenten!

 • 03-03-2023

  De enige garage die ik 100% vertrouw. Sterker nog, we rijden 1200km voor een beurt bij deze garage.

 • 19-02-2022

  Goed geholpen! Had een afspraak ivm een deuk in de velg. Op aanrader van de anwb bij dit autobedrijf een afspraak gemaakt en ben zeer tevreden! Auto rijdt weer als nieuw, geweldig!

 • 20-11-2019

  Vandaag prima geholpen door de mensen van Autobedrijf Jan Kroon. Op weg naar huis (Drachten) had ik een accuut probleem met mijn auto, de motor raakte oververhit. De monteur kon mij direct helpen en had het probleem snel pakken. Het defect onderdeel was niet op voorraad, maar werd direct besteld en 2 uur later geleverd. Daarna gemonteerd, en daarbij ook nog een ander issue aangepakt. Verder nog goede raad gekregen over het onderhoud van de auto. Prima zaak, prima mensen.

Ik kies deze garage