• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.3

Garage Rocar II

Maak direct een afspraak
 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Tractieweg 93
3534AP Utrecht
030-2447575
Info@garage-rocar.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Benzine)
 • APK (Diesel)

Direct een afspraak maken bij Garage Rocar II?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.3 op basis van 211 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 10
  10-04-2021 Utrecht

  Geweldige service van mijn kant

  Correct en prijzen zijn top is mijn ervsring

 • 8
  08-04-2021 Utrecht

  Prima als altijd.

  Ik rijd een oude auto waar wel eea aan moest gebeuren. Mijn portemonnee was dus best verdrietig, maar mn auto rijdt weer als een zonnetje! En als extra service mn auto helemaal schoon afgeleverd geleverd gekregen (en dat was echt nodig)!

 • 9
  08-04-2021 Utrecht

  Vriendelijke personeel en prijsopgaven vooraf.

  Bij bijvoorbeeld de APK wordt er vooraf een prijsopgave gegeven en mocht tijdens de reparaties blijken dat het toch duurder wordt dan hoeft de klant dat niet te betalen. Dat is toch fantastisch?! Verder wordt er zoveel mogelijk gewerkt met tweedehands onderdelen als dat kan en daarnaast is het uurloon een stuk lager dan de meeste andere garages. Tel uit je winst. Het personeel is zéér vriendelijk en de baas weet van ieder klant zijn of haar achternaam. Hoe mooi is dat?! Één keer heb ik kritiek gehad over reparaties die niet goed waren gebeurd en dat er meer was gerekend dan afgesproken. Dat werd op een hele nette en correcte wijze opgelost en daarnaast kreeg ik ook nog een leuk kado voor mijn auto. De eigenaar waardeerde namelijk dat ik mijn kritiek uitsprak. In het verleden kwam het wel eens voor dat mijn auto niet op de afgesproken tijd klaar was waardoor ik soms nog dagen moest wachten. De laatste jaren gebeurd dat gelukkig niet meer. De afgelopen APK viel goedkoper uit dan de werkelijk gemaakte kosten omdat ik mijn auto een week in de garage liet staan en ik zodoende een korting kreeg. Dat is toch wel héél erg uniek! Resumerend: will je autorijden leuk en relatief goedkoop houden dan is Rocar DE garage om dat te bereiken! Ik beveel deze garage iedereen aan!

 • 10
  08-04-2021 Utrecht

  Professionele werkwijze en goede service

  Altijd een goede service, professioneel geholpen en heel betrouwbaar.

 • 10
  07-04-2021 Nieuwegein

  Top garage, goed advies, zoekt de beste oplossing voor het laagste tarief

  Ik ben al 25 jaar klant bij deze garage. Inmiddels zijn ook diverse vrienden en familie overgestapt naar Rocar. Omdat Rocar een betrouwbare garage is met vakmensen die het belang van de klant in het oog houden. Zij gaan liever voor een jarenlange klantrelatie dan voor zoveel geld uit de reparatie te slepen. Rocar denkt met de klant mee. Dat betekent dat ze niet zomaar van alles vervangen maar netjes overleggen en soms goedkopere oplossingen aanraden. Ik kan mij voorstellen dat mensen in eerste instantie denken dat het er erg eenvoudig uitziet... maar laten we eerlijk zijn, wat heb je aan een chique pand als ze je de hoofdprijs vragen. Bij Rocar gaat het juist om het werk dat ze afleveren. Ik beveel Rocar van harte aan.

 • 10
  05-04-2021 Utrecht

  Eindelijk een garage die doet wat hij zegt.

  Na méér dan 50 jaar auto rijden een garage die mijn auto echt up to date houd. Eerlijk en geloof waardig. Nette prijs en een rekening zonder verborgen kosten. Sidi en zijn team 3x duim omhoog. Ik hoop nog vele jaren te kunnen blijven rijden maar dan wel is het wel dankzij het onderhoud van " ROCAR."

Ik kies deze garage
asdasda