• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf Hogeweg

 • Kentekenloket
Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Schoolstraat 35
6882NR Velp
Toon telefoonnummer
026-3616936

Toon e-mailadres
g.hogeweg@planet.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf Hogeweg?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 39 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 09-12-2020

  Het autobedrijf op zich is goed. Voeren hun werkzaamheden goed uit. Het is alleen jammer dat ze niet allemaal even vriendelijk zijn, kunnen ook erg bot overkom zowel telefonisch als in leve de lijven.

 • 03-06-2021

  Top garage met snelle service

 • 31-07-2019

  Een heel fijn garagebedrijf, ik kom hier al jaren met diverse auto’s van mij en mijn partner. De reparaties worden goed uitgevoerd en het bedrijf verleent een hele goede service. Ze geven ook goed advies en denken mee, bijvoorbeeld dat sommige onderdelen tweedehands worden gezocht voor je. Niet alleen kostentechnisch efficiënt maar ook duurzaam. Dat zie je bij een doorsnee dealerbedrijf wel anders. Wat je wel in de gaten moet houden is dat de communicatie soms wat rommelig verloopt. Dus goed aangeven welk onderhoud of welke reparaties je wilt laten uitvoeren. Wanneer je een grote reparatie en een kleine reparatie wil laten uitvoeren, bijvoorbeeld een distributieriem en een achterlichtje vervangen wordt die laatste nog wel eens vergeten. Maar verder helemaal top!

 • 01-08-2019

  Enkele dagen geleden zag ik online een prachtige daihatsu cuore bij e van setten staan. Ik kom zelf daar een dik uur rijden vandaan maar alles leek te kloppen en de autohandelaar olaf leek mij een erg aardig persoon. Daar eenmaal aangekomen bleek hij ook een hele leuke man te zijn, vlotte praatjes en liet mij netjes de auto zien die op dat moment APK gekeurd werd bij Automobielbedrijf Hogeweg. Volgens mij reed de auto prima maar dat was ook de eerste keer dat ik in zo’n auto reed maar het viel me op dat het motor management lampje branden. Ik wilde graag weten waarom dit brandde en de meneer van het APK station hogeweg ging dit voor mij uitzoeken. Zo gezegd zo gedaan ging ik even een uurtje of twee de stad in tot ik werd gebeld dat de auto klaar was. Toen ik werd gebeld stond de auto klaar bij e van setten. Het motormanagement lampje was nu uit gelukkig echter ging het lampje ook niet meer branden wanneer ik het contact aan zette (normaal branden alle lampjes dan even). Dit leek er bij mij op dat er iets dubieus aan de hand is en dat iemand het lampje onklaar heeft gemaakt. Op dat moment begon e van setten een loze vlotte babbel op te zetten om mijn aandacht van het lampje te krijgen. 1) Pleegde nep telefoontjes met het APK station 2) Vertelde mij dat een brandend motormanagement lampje niet erg is 3) Ging APK rapporten van andere auto's voorlezen om mij af te leiden 4) Zei dat de auto een distributie ketting had wat naderhand thuis na online onderzoek een riem bleek te zijn. Uiteindelijk werd olaf de autohandelaar zelfs een beetje agressief en toen dacht ik echt van laat maar, ik moet hier geen rommel willen kopen. Okal is 900 euro voor een daihatsu cuore goedkoop, als je hem direct naar de sloop kunt brengen is het alsnog duur. Ik weet niet zeker welk belang dat APK station hierin heeft maar om mensen vooraf te waarschuwen zal ik deze review bij beide bedrijven plaatsen. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan zonder auto en een hele dag weggegooid. Heb meerdere malen tegen mijzelf gezegd dat ik een lul ben dat ik zo goedgelovig was

 • 01-02-2020

  Vriendelijk en deskundig geholpen zonder afspraak

Ik kies deze garage