• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Cas VD Mosselaar Usa Cars

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

De Eek 7
5363VD Velp
Toon telefoonnummer
0486-471111

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Cas VD Mosselaar Usa Cars?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 35 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 03-09-2022

  Top garage hier wordt je nog geholpen net als vroeger. Hier denken ze nog met de klant mee. De wasboxen zijn erg goed. De auto schoon voor een paar euro.

 • 07-04-2022

  Een van de weinige die nog Amerikaanse onderdelen levert. Staat de laatste tijd beter bekend voor de recent geplaatste wasboxen. Wasboxen zijn schoon en netjes, worden goed bijgehouden. Mogelijkheid voor zowel pin als contant.

 • 13-06-2018

  Ik wilde de auto even goed laten controleren, met vermelding van een aantal specifieke punten waar ik hun mening over wilde hebben of dit aan vervanging toe was of niet. (auto gekocht zat geen onderhoudshistorie bij dan wil je toch weten of er niet een riem of iets anders bijna op knappen staat bijv) Wat de monteur niet wist is dat ik precies kon zien wat ie deed vanaf waar ik zat. Ik moest eerst 30 min wachten. Beetje slordig als ik een afspraak heb, maargoed. Daarna de zogenaamde check, was na 10-15 minuten klaar en nu het mooiste van alles: DE MOTORKLEP WAS NIET EENS OPENGEWEEST! 100 euro meneer. Verbazingwekkend. Ik heb het gewoon maar betaald, ik had geen zin in een discussie, en ik was dankbaar dat ik er nog licht vanaf kwam, stel je zou daar toch een serieus stukje onderhoud doen. Jammer, want zoveel usa cars adressen zijn er niet in mijn regio.

 • 25-06-2021

  Fijn gesprek en verkoopgesprek gehad. Ook de service is top hier, niet zeuren die auto moet gewoon goed zijn en dat is waarvoor je naar een garage gaat. Zonder twijfel een fijn ervaring en zou er zo weer heen gaan. Cas bedankt voor de top service 👍🏼

 • 03-09-2017

  5 x moeten bellen om te vragen wanneer de auto klaar zou zijn. Bij het ophalen van de auto kreeg ik te horen dat er een nieuwe carburateur op zit, zonder overleg, rekening meer dan 1000€. Uitleg; "was echt nodig, als je wilt halen we de carburateur er weer uit".

Ik kies deze garage