• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

CarProf Schoonen Vlijmen

 • BOVAG
 • Carprof
 • Kentekenloket
Carprof 24 maanden garantie

Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto u ook rijdt.

Hier vind je ons

Wolput 18
5251CG Vlijmen
Toon telefoonnummer
073-5119039

Toon e-mailadres
schoonen@carprof.nl
Ik kies deze garage
CarProf Schoonen Vlijmen

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij CarProf Schoonen Vlijmen?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 9 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 05-08-2021 Etten-Leur

  Onlangs ben ik via een internet website bij autobedrijf Schoonen terecht gekomen. Ik zag een leuke sportieve Mazda 2 op internet staan. De advertentie was uitgebreid met duidelijke foto's. Na het lezen van de beoordelingen uiteindelijk besloten om een kijkje te gaan nemen. De Mazda 2 stond te shine in de showroom. Tijdens het bezichtigen van de Mazda 2 kwam verkoper Erik die ons alles over de Mazda 2 kon vertellen. Hij kwam zeer vriendelijk en eerlijk over. Pushte helemaal niet en had alle tijd voor je. Nadat we alle informatie tot ons hadden genomen mochten we meteen dezelfde dag nog een proefrit maken, dit was zeer nette service. Na afloop van de proefrit konden we nog met al onze vragen bij Erik terecht. We kregen van hem bedenktijd voordat we tot de verkoop over gingen. Na wat mail verkeer waarbij ik iedere keer een snelle reactie kreeg kon ik online het koopovereenkomst onderteken omdat we niet uit de omgeving kwamen. Een kleine week later kon ik de Mazda 2 op gaan halen, na een kort persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie heeft Erik nog alles met ons doorgenomen, ieder knopje van de auto is uitgelegd. Tijdens het afleveren zagen we dat de lak heel klein beetje beschadigd was, Erik gaf meteen aan om een lakstift te bestellen en deze op te sturen zodat we de lak zelf konden aanstippen. Top service! Ik ben uiteindelijk met een hele grote glimlach de showroom uitgereden!

 • 07-06-2021 ‘s-Hertogenbosch

  Onlangs de derde Mazda gekocht bij Mazda Schoonen. En in 22 jaar al meerdere Mazda’s in onderhoud gehad. Kortom een prettige garage met een goede service.

 • 07-06-2021 Den bosch

  Super blij met de aankoop van onze mazda 6. Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben aan Eric, is hij opzoek gegaan naar een passende auto uit Duitsland! En dit vol naar onze tevredenheid! Bedankt Eric! We zijn er erg blij mee. Groetjes, Nicole

 • 17-04-2021 Almere

  Na een korte zoektocht bij Schoonen uit gekomen voor een Mazda MX-5, super nette complete auto met de historie. Geen onzin verkoop praatjes, gewoon een vriendelijk gezellig gesprek en proefrit. Na de proefrit meteen tot koop over gegaan. Auto is voor afleveren nog helemaal nagekeken en zelfs nog naar de spuiter geweest. Kan niet anders zeggen dan een top garage. Voor ons geen dealer om de hoek als je in Almere woonachtig bent.

 • 12-04-2021 s' Hertogenbosch

  We hebben afgelopen week een Mazda CX-5 gekocht bij Schoonen. We zijn echt in alle opzichten goed geholpen. Ze denken overal in mee en proberen een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor iedereen. Echt top we zijn heel erg blij dat we hier onze auto hebben gekocht. Ook onze vorige auto een Mazda 5 hadden we 4 jaar geleden hier gekocht ook in de 4 jaar dat we zijn geweest voor onderhoud en APK hebben we een heel fijn gevoel van over gehouden want ook hier kijken ze met je mee en kijken ze de beste oplossing voor de klant. Ik weet zeker dat wij hier altijd blijven terug komen om een 1 auto te kopen en onderhoud te laten doen.

 • 30-03-2021 Drunen

  Net voor de carnavalsvakantie mijn CX5 ingeruild voor een nieuwer model. Werd goed meegedacht over de accessoires omdat we een caravan hadden en een skibox. Auto werd ook snel geleverd en we zijn er uiterst tevreden over. We hadden al goede ervaringen met de snelle service en omgang met ons als klant. Bedankt Erik voor de goede zorgen.

Ik kies deze garage