• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester Van Nuland

 • BOVAG
 • Autovakmeester
Autovakmeester 24 maanden garantie

Autovakmeester van Nuland is een familiebedrijf wat al jaren een begrip is voor omgeving Uden en Veghel. Wij zijn een vertrouwd adres voor APK, uitlijnen, airco en al het onderhoud en reparaties aan uw auto. We zijn vakkundig, persoonlijk, eerlijk en betaalbaar. Terwijl u wacht staat er een heerlijk Brabants bakje koffie voor u klaar. Autovakmeester van Nuland heeft veel specialisme in het merk Subaru door meer als 25 jaar dealerschap gehad te hebben.

Hier vind je ons

Rudigerstraat 35
5408AA Volkel
Toon telefoonnummer
0413-272366

Toon e-mailadres
info@autobedrijfvannuland.nl

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
Ik kies deze garage
Autovakmeester Van Nuland

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester Van Nuland?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 0 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-12-2020 De rips

  Altijd vriendelijk Kwaliteit werk is uitstekend Flexibel

 • 22-11-2020 Dongen

  Via een aanbeveling op subaruforum.nl bij Van Nuland terecht gekomen. Een reparatie waar de dealer een astronomisch bedrag voor vraagt, bij mij zo ongeveer de dagwaarde van de auto, kon bij Van Nuland aanmerkelijk vriendelijker worden opgelost. Maar het gaat niet alleen om het bedrag. Een Subaru Forester is nu eenmaal niet echt een budget auto, dat weet je als je zo'n wagen rijdt. Toen binnen een jaar hetzelfde onderdeel weer problemen opleverde, werden er geen woorden aan vuil gemaakt maar werd het onder garantie opgelost. Ook fijn dat geaccepteerd wordt dat je zelf wat kennis over je auto hebt en dat jouw bevindingen serieus worden genomen. Jammer dat de afstand voor mij wat groot is, maar voor uitgebreider onderhoud of reparatie is het toch de moeite waard om er heen te rijden. De sfeer en de netheid in de garage zorgen gelijk voor het vertrouwen dat je auto hier in goede handen is.

 • 29-06-2020 Nijeveen

  Nu exact op de datum af 1 jaar geleden vanuit Zuid oost Drenthe naar SUBARU Garage Van Nuland gereden. Mijn Subaru Outback 2.5 Executive [254.000 km] laten verhogen met 4.6 cm m.b.v. spaccers. We kregen de keus om er op te wachten of we konden de Subaru een dag later weer ophalen. De leenauto kregen we dan gratis mee. We hebben voor het laatste gekozen. De andere dag opgehaald dus. Resultaat - super!! De verhogingsblokken perfect gemonteerd. Hij en zijn vader zijn heden nog de ECHTE SUBARU specialistische garage houders en liefhebbers van weleer. Met een zeer gerust hart en vol vertrouwen blijf ik naar Garage van Nuland komen voor eventuele wensen. Helaas APK en beurten net te ver weg voor mij. Garage Van Nuland is de enige in Nederland die VERSTAND heeft van SUBARU, ben ik na meer dan 9 SUBARU modellen [ de eerste een GFT uit 1976] achter gekomen. Feeling ,verstand en de ouderwetse vertrouwde Service staan bij van Nuland bovenaan. Familie Nuland, Hartelijk dank voor uw uitstekende vakmanschap en service.

 • 05-04-2020 Vught

  Je komt met je Subaru in een warm bed van kennis terecht. Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf was in Juni 2019. Mijn eind 2018 aangeschafte Forester wilde maar niet lekker lopen. Via subaruforum.nl werd mij aanbevolen naar Van Nuland te gaan. Hier wisten ze meteen waar ik het over had, waar mijn plaatselijke Subaru specialist me alleen stamelend met waterige oogjes kon zeggen dat hij geen idee had. Het euvel werd direct opgelost, een week erna met de auto het Tsjechische hooggeberte ingegaan Wat een feest! Heden de grote beurt uit laten voeren. Wederom een onovertroffen service en toewijding ervaren. Mijn auto rijdt nu werkelijk subliem. Absolute aanrader!

 • 16-11-2019 AMERSFOORT

  Ik heb al jaren uitstekende ervaringen met Van Nuland, een garagist die meedenkt en redelijke prijzen hanteert. Je kunt er met iedere auto terecht, maar dit is hét adres voor Subaru-eigenaars. Van Nuland heeft de ietwat eigenwijze techniek van dit merk volledig onder de knie! Heb je een probleem met je Subaru? Van Nuland lost het op.

 • 11-10-2019 Empel

Ik kies deze garage