• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester Van Nuland

 • BOVAG
 • Autovakmeester
Autovakmeester 24 maanden garantie

Autovakmeester van Nuland is een familiebedrijf wat al jaren een begrip is voor omgeving Uden en Veghel. Wij zijn een vertrouwd adres voor APK, uitlijnen, airco en al het onderhoud en reparaties aan uw auto. We zijn vakkundig, persoonlijk, eerlijk en betaalbaar. Terwijl u wacht staat er een heerlijk Brabants bakje koffie voor u klaar. Autovakmeester van Nuland heeft veel specialisme in het merk Subaru door meer als 25 jaar dealerschap gehad te hebben.

Hier vind je ons

Rudigerstraat 35
5408AA Volkel
Toon telefoonnummer
0413-272366

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Haal- en brengservice
 • Leenfiets
Ik kies deze garage
Autovakmeester Van Nuland

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester Van Nuland?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 10 op basis van 3 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 21-07-2022 Tilburg

  Mijn 16 jaar oude Subaru Forester, die altijd goed onderhouden is geweest, heeft nu 350.000 op de teller staan. Tijd om eens een echte specialist hiernaar te laten kijken. Via via bij van Nuland terecht gekomen. Auto heeft een grote beurt gehad en op alle slijtage punten nagekeken. Even nog een sensor verplaats die mogelijk voor wat meer kracht zou zorgen. Misschien dat ik wat zou merken was de boodschap, nou dat had ik al na 5 minuten nadat ik was weggereden. De staat van de auto vakkundig uitgelegd en ik kan er weer jaren mee vooruit. Wat een kennis hebben die mensen! Als ik weer wat heb weet ik waar ik zijn moet. Wel een eindje rijden maar dubbel en dwars waard.

 • 01-02-2022 Veghel

  Gewoon goed

 • 24-01-2022 Geldermalsen

  Drie jaar kocht ik in mijn woonplaats (dus niet bij Van Nuland) een wat oudere Subaru Impreza. Al snel bleek het middendifferentieel problemen te hebben. Dan kun je kiezen voor een nieuw exemplaar maar dat is bijzonder prijzig. Of je komt bij Van Nuland voor een revisie. Dat is ook nog steeds een beste kostenpost maar wel duidelijk voordeliger. Subaru is duidelijk het specialisme hier. Sindsdien is mijn Subaru voor elke beurt of keuring naar Van Nuland geweest, ondanks dat het voor mij drie kwartier rijden is (enkele reis). En geen moment spijt gehad van die beslissing. Vakkundig, eerlijk, luistert naar de klant, ook als die zich met zijn beperkte kennis ergens tegenaan bemoeit en legt zonodig keurig uit hoe en wat. Tweedehands remschijven die ik ergens opgeduikeld had monteren ? Geen probleem, gebeurt gewoon. Afgelopen vrijdag is mijn auto weer voor de APK geweest. Geen enkel aandachtspunt, zonder meer goedgekeurd. Maar wel een eerlijk advies: het ding is 23 jaar oud, veel roestigheid, veel slijtage, hier moet je geen geld meer in steken, dat wordt een bodemloze put. Voor mij geen nieuws maar hier krijg je het gewoon als eerlijk advies mee naar huis. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid: mijn volgende auto wordt geen Subaru meer, en dan is drie kwartier rijden wel erg veel van het goede. Maar wat had ik graag gewild dat ik hier om de hoek woonde !

 • 19-12-2020 De rips

  Altijd vriendelijk Kwaliteit werk is uitstekend Flexibel

 • 22-11-2020 Dongen

  Via een aanbeveling op subaruforum.nl bij Van Nuland terecht gekomen. Een reparatie waar de dealer een astronomisch bedrag voor vraagt, bij mij zo ongeveer de dagwaarde van de auto, kon bij Van Nuland aanmerkelijk vriendelijker worden opgelost. Maar het gaat niet alleen om het bedrag. Een Subaru Forester is nu eenmaal niet echt een budget auto, dat weet je als je zo'n wagen rijdt. Toen binnen een jaar hetzelfde onderdeel weer problemen opleverde, werden er geen woorden aan vuil gemaakt maar werd het onder garantie opgelost. Ook fijn dat geaccepteerd wordt dat je zelf wat kennis over je auto hebt en dat jouw bevindingen serieus worden genomen. Jammer dat de afstand voor mij wat groot is, maar voor uitgebreider onderhoud of reparatie is het toch de moeite waard om er heen te rijden. De sfeer en de netheid in de garage zorgen gelijk voor het vertrouwen dat je auto hier in goede handen is.

 • 29-06-2020 Nijeveen

  Nu exact op de datum af 1 jaar geleden vanuit Zuid oost Drenthe naar SUBARU Garage Van Nuland gereden. Mijn Subaru Outback 2.5 Executive [254.000 km] laten verhogen met 4.6 cm m.b.v. spaccers. We kregen de keus om er op te wachten of we konden de Subaru een dag later weer ophalen. De leenauto kregen we dan gratis mee. We hebben voor het laatste gekozen. De andere dag opgehaald dus. Resultaat - super!! De verhogingsblokken perfect gemonteerd. Hij en zijn vader zijn heden nog de ECHTE SUBARU specialistische garage houders en liefhebbers van weleer. Met een zeer gerust hart en vol vertrouwen blijf ik naar Garage van Nuland komen voor eventuele wensen. Helaas APK en beurten net te ver weg voor mij. Garage Van Nuland is de enige in Nederland die VERSTAND heeft van SUBARU, ben ik na meer dan 9 SUBARU modellen [ de eerste een GFT uit 1976] achter gekomen. Feeling ,verstand en de ouderwetse vertrouwde Service staan bij van Nuland bovenaan. Familie Nuland, Hartelijk dank voor uw uitstekende vakmanschap en service.

Ik kies deze garage