• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf G. Dol B.V.

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Rijnsburgerweg 48A
2215RC Voorhout
Toon telefoonnummer
0252-251142

Toon e-mailadres
[email protected]

Bij ons kun je o.a. terecht voor

Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf G. Dol B.V.?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8.6 op basis van 74 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 01-12-2022

  Getankt. De sticker opde betaalautomaat lijkt contactloos betalen aan te moedigen, doch is blijkbaar bedoeld om de contact-plek aan te duiden. Werkt enigszins verwarrend.

 • 31-12-2021

  Topbus gekocht bij dit topbedrijf! Ik werd een paar weken na de aanschaf gebeld, dat ze vergeten waren een nieuwe apk te verrichten; zo was de bus niet verkocht! Toen tijdens de apk bleek dat er een remschijf niet meer 100% was hebben ze die kosteloos vervangen. Dikke aanrader!

 • 04-11-2022

  Dit bedrijf kan ik omschrijven in 1 woord: Kwaliteit!

 • 04-03-2020

  In mei en auto gekocht voor een mooie prijs en km stand was ook mooi. Toen de garantie verlopen was in september klachten terwijl ik weinig kilometers had gereden. Maar mijn eigen garage gegaan die reparaties heeft verricht aan en olielek en een pakking en wat nog meer en heeft dit op de rekening gezet onder een kleine beurt. Toen in november moest mijn auto worden afgesleept omdat hij niks meer deed. Weer naar mijn garage laten brengen hier bleek uiteindelijk dat mijn oliepomp zo het was geworden dat hij was vast gelast. Dit en ook de vorige reparatie komt voort uit achterstallig onderhoud volgens mijn garage. Direct na het afslepen ook meneer Dol op de hoogte gebracht en hij zou kijken wat hij kon doen. Daarna ook nog een nieuwe accu moeten aanschaffen. Nadat mijn garage mijn auto had gerepareerd gar.Dol netjes en mail gestuurd met daarbij toegevoegd de facturen die ik van mijn garage had. Binnen een dag en mail dat hij er niks mee ging doen. Gelijk gebeld naar de garage toen ging Dol nog beweren dat mijn garage misschien verkeerde olie of onderdelen had gebruikt. Toen kookte mijn bloed wel. IK ZAL IEDEREEN AFRADEN OM BIJ DEZE OPLICHTER EN AUTO TE KOPEN!!!!!!!!

 • 09-02-2020

  Ik heb hier 6 jaar geleden een auto gekocht die geïmporteerd bleek te zijn uit België die nu een nieuwe versnellingsbak en een nieuwe koppeling nodig heeft. De garage heeft de computer uitgelezen en wat bleek dat de airbag bij 223600 km open is gegaan terwijl toen ik hem kocht er pas 70000 km op de teller stond . nu staat er 155000 km op de teller maar dat is eigenlijk dus 308000 km .

Ik kies deze garage