• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Arninkhof

 • BOVAG
 • NAP
 • Kentekenloket

Bij Auto-Arninkhof staat het leveren van een auto die aan uw wensen voldoet voorop. Dit kan alleen bereikt worden door een goede en persoonlijke service aan te bieden. U zult dan ook merken dat u zaken doet met mensen waar service hoog in het vaandel staat.

Auto-Arninkhof is een modern geoutilleerd autobedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke klantgerichtheid en een uitstekende service. Bel of mail ons. Wij helpen u graag!

Hier vind je ons

Zandhaarweg 3
7595KM Weerselo
Toon telefoonnummer
0541-662274

Toon e-mailadres
INFO@AUTO-ARNINKHOF.NL
Ik kies deze garage
Auto Arninkhof

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30
Zaterdag 08:30 tot 15:00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Arninkhof?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 62 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 27-12-2021

  I.v.m. probleem stuurbekrachtiging van Suzuki Swift bij deze garage terecht gekomen. Probleem is door hun opgelost en de Swift stuurt zoals het hoort. Onbegrijpelijk dat Suzuki en de Suzukidealers blijven volhouden dat er niets aan de hand is als de Swift zwaar stuurt en het stuur niet naar het midden terug komt. Gelukkig bestaan er nog monteurs/garages die wel goed werk willen leveren tegen een ook nog eens zeer nette prijs. Zeer tevreden en ik raad iedereen met hetzefde probleem aan de Suzukidealer links laten liggen en contact op te nemen met Arninkhof.

 • 10-01-2022

  Diverse reparaties uit laten voeren door Peter en zijn vakmannen. Erg prettig garage.

 • 04-01-2022

  Zeer fijne mensen. Zeer goed geholpen.

 • 29-03-2021

  Mijn Honda CRV (2008) stuurde niet prettig. Het stuur kwam niet terug naar de middenstand na het nemen van een bocht en het sturen ging schokkerig, alsof ik steeds door een weerstand heen moest sturen. Bij lange ritten en maken van kleine correcties (bijvoorbeeld op de snelweg) is dat echt storend en vermoeiend. Bij meerdere garages geweest (incl. merkdealer) en kreeg steeds het antwoord: dat hoort bij het type auto, kunnen we niets aan doen, misschien stuurhuis vervangen (maar dat is is nogal kostbaar en geen garantie), het went wel... Maar het bleef me storen. Na speurwerk op internet kwam ik via de ANWB site uit bij garage Arninkhof. Zij hebben veel ervaring met dit stuurprobleem en kunnen het stuurhuis reviseren. Het blijkt een probleem te zijn wat vooral bekend is bij bepaalde type Suzuki's. Het stuurgedrag irriteerde me steeds meer, dus ik heb de moeite genomen om naar het verre Oosten te reizen (2,5 uur enkele reis) om de revisie bij Arninkhof te proberen. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Ik heb nu een normaal sturende auto, wat een verschil! Dus mocht u een auto hebben die plakkerig stuurt, waarbij het stuur niet goed naar de middenstand komt (en het probleem niet ligt in bandenspanning, fuseekogels, uitlijnen e.d.), laat u dan niet wijsmaken dat dit bij het type auto hoort. Het hoort niet! Maar er is gelukkig wel wat aan te doen.

 • 06-10-2021

  Aardige mensen

Ik kies deze garage