• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autovakmeester De Bruin Autotechniek

 • BOVAG
 • Autovakmeester
 • Champion Olie specialist
Autovakmeester 24 maanden garantie

De Bruin Autotechniek Winschoten. Uw autobedrijf, omdat wij een betrouwbaar solide bedrijf zijn, die meedenkt met u als klant. Wij repareren  APK en onderhoud aan alle merken auto's.

Wij hebben leenfietsen ter beschikking, ook leenauto's die bij onderhoud en of reparatie van uw auto ingezet kunnen worden (deze zijn dan kostenloos exclusief de brandstof) vraag altijd naar de beschikbaarheid hiervan.  

Maak bij ons een afspraak en ervaar hoe het ook kan. Goede service voor uw auto bij u om de hoek.          Onderhoud/reparatie's voor alle merken tegen de juist prijs.

Met vriendelijke groet,

Alexander de Bruin   eigenaar.

Hier vind je ons

Ludensweg 129
9675AP Winschoten
Toon telefoonnummer
0597-412 517

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage
Autovakmeester De Bruin Autotechniek

Openingstijden

Maandag 08.00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autovakmeester De Bruin Autotechniek?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.4 op basis van 66 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 25-08-2022

  Geweldige service!! In maart voor de apk, word netjes gebeld en op de hoogte gehouden van de kosten en reparaties. Toen al top! Deze week een kleine cheak laten doen voordat ik op vakantie ga zaterdag, gelijk geholpen en alles aangepakt waar ik om vroeg! Altijd alles geregeld binnen 2 dagen! Bedankt jongens van Bruin! Tot de volgende keer! 😁👍

 • 20-02-2022

  Zeer betrouwbaar autobedrijf. K klantvriendelijk en zeer goede service. Enige garage waar ik mijn auto's koop. Mijn vriend, schoonvader zwager en ik zweren bij dit bedrijf. Chapeau!! Geef een 10

 • 08-05-2021

  Service top. Camper moest een nieuwe distributie riem. De camper gebracht en toch binnen een week gemaakt en dit terwijl het tot de laatste week van mei volgepland was. Gisteren namiddag telefoon dat het gereed was. In overleg vanmorgen met onze kopers het bij hem mogen halen. Dit was voor alle fronten de kortste weg. Super geregeld. Wij komen al jaren hier voor de apk ook van de andere auto's. Blij dat het zo gemoedelijk allemaal kan. De nieuwe eigenaren van deze camper waren ook dol enthousiast en zeiden ook gelijk dat ze hier weer zullen komen met de camper als er iets mee is. Ook hun waren gelijk zeer tevreden. Dank je wel

 • 09-02-2022

  Prima garage, doen geen dingen waar je niet om gevraagd hebt. Duidelijke uitleg en informatie over problemen en oplossingen/mogelijkheden.

 • 23-08-2018

  Super fijn geholpen vandaag, airco laten checken/vullen. Brengen en even later na een belletje weer opgehaald. Kom zeker weer langs indien nodig ;) Ga zo door!

Ik kies deze garage