• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf De Kramer

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Industrieweg 1
4401LA Yerseke
Toon telefoonnummer
0113-571699

Toon e-mailadres
info@autobedrijfdekramer.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • APK (Benzine)
 • Accu vervangen
 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • Remschijven en -blokken voor
 • Onderhoud nieuwe auto's (jonger dan 5 jaar)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 07:30 tot 18.00
Dinsdag 07:30 tot 18:00
Woensdag 07:30 tot 18:00
Donderdag 07:30 tot 18:00
Vrijdag 07:30 tot 18:00
Zaterdag 08.00 tot 12.00
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf De Kramer?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 68 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 07-11-2020

  Heb hier een Renault Kangoo 4x4 gekocht voor een schappelijke prijs. Helaas ging het 4x4 system in de eerste week al kapot nadat ik hem enigzins op de proef stelde in het terrein. Met Kramer gebeld of ze coulance wilde geven ivm de snelle kosten. Had weinig hoop bij zo'n goedkope auto, maar zonder twijfel werd geregeld dat de auto opgehaald werd en bekeken zou worden. Het bleek een dure ingreep waarbij Kramer ook gebruik moest maken van een externe specialist. Dit had mij als consument zeker de helft van de aankoop gekost. Maar toen de auto gereed was wilde ze niets weten van een bedrage aan mijn zijde voor de reparatie. 'Een verkochte auto moet gewoon goed zijn', zei hij nog. Echt heel erg netjes om deze service te verlenen bij een goedkope auto zonder garantie.

 • 19-03-2021

  Er kan er maar 1 de beste zijn.

 • 05-02-2021

  Helemaal klaar voor extreme weersomstandigheden 😄 na een bezoek aan Autobedrijf de Kramer. Mooi bedrijf met een gemoedelijke sfeer waar ik heel prettig werd ontvangen. Na telefonisch contact en uitwisselen van foto’s via de mail kreeg ik een heel keurig bod op mijn inruilauto. Eenmaal daar aangekomen stond de auto waar ik interesse in had gepoetst voor me klaar. En de aanbieding werd gestand gedaan. Dit bedrijf maakt echt goed gebruik van de website. Veel foto’s van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je een realistisch beeld krijgt van de conditie waarin een auto verkeerd. Communicatie verloopt open en informeel maar ook zeer professioneel. De werkplaats is uitgebreid, modern en schoon. Kortom, ik ben blij dat ik de reis naar Yerseke heb ondernomen en heb er een fijne ervaring opgedaan in deze barre Corona tijden.

 • 21-03-2021

  Waardeloos bedrijf!!! Een vriendin van mij heeft ongeveer 1 maand geleden bij hun een 2de hands auto gekocht en is nu voor de 4de keer alweer kapot, met steeds hetzelfde probleem, en kan weer terug voor reparatie. Het enige goede hieraan is dat hun de reparaties betalen en een leenauto voor haar hebben. Koop hier GEEN auto!!!!

 • 02-04-2021

  Marktplaats handel gekocht hier. Helaas onderweg geen 1 tankstation met wc die we konden gebruiken. Ondanks de corona hier allemaal naar de wc geweest. Fijne gastvrijheid!!!

Ik kies deze garage