• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Autobedrijf KARIMO

 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Curiestraat 10
2041CD Zandvoort
Toon telefoonnummer
023-5733792

Toon e-mailadres
info@autobedrijfkarimo.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf KARIMO?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 12 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 13-07-2021 Zandvoort

  Snel geholpen, fijn te woord gestaan, fijn dat de APK betaalbaar en goed was. Hier kom ik graag terug. Rolstoel toegankelijkheid (hoge drempels) is wel voor verbetering vatbaar maar receptie is via showroom bereikbaar. Misschien een bel aanbrengen voor mensen die slecht ter been zijn?

 • 30-06-2021 Zandvoort

  Ik kom al heel wat jaartjes bij Karimo en altijd ga ik tevreden weg. Ze lappen elke keer weer mijn oude beestje op en dat vindt ik helemaal top.. ze zijn eerlijk en zeggen het als het het geld niet waard zou zijn. Ik ga weer met een veilig gevoel de weg op. Nu heb ik mijn zoon ook Karimo aanbevolen en ook hij is heel tevreden, dus weer een tevreden klant erbij :) Ze zijn betrouwbaar en zoeken altijd de meest voordelige maar wel de meest betrouwbare oplossing voor een probleem. Ik ben een zeer tevreden klant. Ga zo door met jullie goede service. tot de volgende APK/onderhoud groeten Inge Kensen/Ottenhoff

 • 17-05-2021 Loon op Zand

  Mijn recent aangeschafte auto voldeed niet aan mijn verwachtingen, vervelend maar kan helaas gebeuren, soms heb je dat wel eens. Dat was wel jammer want het was echt een mooie auto. Nu zit niemand te wachten op gedoe maar als je dan het aanbod krijgt om hem terug te brengen en alles wordt gelijk en netjes opgelost dan kan je daar alleen maar waardering voor hebben, goed geregeld, waarvoor mijn dank en een man een man, een woord een woord, bij Karimo lossen ze het voor je op. Bedankt.

 • 10-05-2021 Nijmegen

  We zijn fantastisch geholpen tijdens onze vakantie in Zandvoort! Op de weg naar kort verblijf in Zandvoort last van schurend geluid bij remmen. Vanochtend vroeg gebeld of er vandaag mogelijkheid was voor reparatie. Auto gebracht om kans zo groot mogelijk te maken, en na gepuzzel heeft Karimo reparatie kunnen uitvoeren. Echt ontzettend fijn en klantvriendelijk, hier zijn we enorm blij mee!

 • 12-04-2021 Hoek

  Laatst een 2e hands auto gekocht bij Karimo. Zeer fijne ervaring gehad, voor een fair prijs de auto ingeruild. Na 1 week bleken er toch wat mankementjes te zijn aan de gekochte auto. Na overleggen met Mo, zijn we er samen goed uit gekomen en zijn de probleempjes opgelost. aangezien zandvoort voor mij 2,5 uur rijden was en dit liever opgelost had bij mij in de buurt, dit was voor Mo ook geen probleem en bespaarde mij weer een reis van 5 uur. Al met al raad ik deze garage zeker aan!!

 • 05-04-2021 Zandvoort

  Mijn ervaringen bij garage Karimo zijn heel goed. Vorige week is mijn auto gekeurd, nadat er eerst op een vriendelijke, meedenkende manier overlegd is wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan.

Ik kies deze garage