• Garages beoordeeld met een ​9,4
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak
9.8

Autobedrijf KARIMO

Maak direct een afspraak
 • Kentekenloket

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

Hier vind je ons

Curiestraat 10
2041CD Zandvoort
023-5733792
info@autobedrijfkarimo.nl

Bij ons kun je o.a. terecht voor

 • Onderhoudsbeurt groot (inclusief gratis APK)
 • APK (Diesel)
 • APK (Benzine)

Direct een afspraak maken bij Autobedrijf KARIMO?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9.8 op basis van 8 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 9
  12-04-2021 Hoek

  Fijne ervaring

  Laatst een 2e hands auto gekocht bij Karimo. Zeer fijne ervaring gehad, voor een fair prijs de auto ingeruild. Na 1 week bleken er toch wat mankementjes te zijn aan de gekochte auto. Na overleggen met Mo, zijn we er samen goed uit gekomen en zijn de probleempjes opgelost. aangezien zandvoort voor mij 2,5 uur rijden was en dit liever opgelost had bij mij in de buurt, dit was voor Mo ook geen probleem en bespaarde mij weer een reis van 5 uur. Al met al raad ik deze garage zeker aan!!

 • 10
  05-04-2021 Zandvoort

  Top garage en medewerkers

  Mijn ervaringen bij garage Karimo zijn heel goed. Vorige week is mijn auto gekeurd, nadat er eerst op een vriendelijke, meedenkende manier overlegd is wat er zou moeten gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan.

 • 10
  30-03-2021 Kampen

  Erg vriendelijk en meedenkend

  Op vakantie in Bloemendaal aan zee, beet een vos mijn kabel door van mijn fietsendrager. Na andere garages te hebben gebeld, werd ik hier vriendelijk ontvangen. Er werd ruimte gemaakt in de drukke agenda en ik kon weer op tijd naar huis. Met fiets en fietsendrager.

 • 10
  25-03-2021 Zandvoort

  TOP! Wij gaan voortaan naar KARIMO!

  Na de zoveelste keer pech met mijn auto ben ik door de Anwb wegenwacht bij Karimo gebracht omdat de meneer van de ANWB hier naar eigen zeggen hele goede ervaringen had. En hij heeft niets teveel gezegd! Ik werd bij binnenkomst gelijk zeer vriendelijk en hartelijk geholpen. Omdat ik mijn auto met 3 kleine kinderen hard nodig heb, heeft Ab ervoor gezorgd dat mijn auto tussen andere klussen door snel gemaakt kon worden. Ook heeft hebben ze een tweedehands dynamo voor me geregeld om de kosten te drukken. Ik werd keurig van te voren gebeld, wat de kosten en alle opties waren. Ook kon ik met Ab overleggen of het slim was om de auto nog te houden of dat het beter was op zoek te gaan naar een andere auto. Er werd echt geluisterd en meegedacht, iets wat ik bij andere garages nog niet eerder heb meegemaakt. Ook tegen mijn kinderen waren ze erg aardig. Tot slot hebben ze ook nog zonder dat ik het heb hoeven vragen mijn klokje in de auto goed gezet, misschien iets kleins maar iets wat ik ook erg waardeer! Als je op zoek bent naar een eerlijke, betrouwbare, betaalbare en zeer vriendelijke garage waar je zeker kunt zijn dat je niet wordt opgelicht dan zou ik zeker hierheen gaan! Wij worden in ieder geval vaste klant!

 • 10
  21-03-2021 Haarlem

  Doen wat ze beloven!

  Vorig jaar heb ik bij Karimo een nette tweedehands Ford Courier gekocht voor mijn bedrijf. Na een prettig gesprek besloten om de auto te kopen inclusief afleverpakket en garantie. Inmiddels heb ik de auto 9 maanden in gebruik en ik ben er zeer content mee en de garantie heb ik geen gebruik van hoeven te maken (mede door de correcte afleverbeurt die uitgevoerd is) Eerdaags ga ik met mijn privé auto voor apk en onderhoud/reparatie naar Karimo en daar heb ik dan ook de volste vertrouwen in! Aanrader *****

 • 9
  16-12-2020 Zandvoort

  Heel goed ad-hoc geholpen met reparatie vooor kerstdrukte

  De accu en dynamo van mijn camperbus gingen stuk en 5 minuten voor sluitingstijd in de drukke aanloop naar kerst hebben ze me prima geholpen! Goed overleg vooraf over de uit te voeren werkzaamheden, te kopen onderdelen mbt prijs, merk en alternatieven. En uit eigen initiatief alle vloeistoffen gecontroleerd, indien nodig aangevuld, en banden opgepompd. Zelfs mijn klokje was gelijk gezet. En heel vriendelijk geholpen! Dank jullie wel! Een tevreden klant erbij!

Ik kies deze garage
asdasda