• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Zuiderzee

Bij Auto Zuiderzee bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en reparaties aan uw auto. Hierbij is voor ons de communicatie het meest belangrijk, zodat u als klant precies weet wat de werkzaamheden aan uw auto zijn en welke kosten hieraan zijn verbonden. 

Ook leggen wij, wanneer u dit wenst, graag achteraf uit wat er precies is gebeurd. Omdat wij een klein bedrijf zijn, spreekt u niet alleen met een receptie / baliemedewerker van de werkplaats maar ook gewoon met de monteur die de reparatie heeft uitgevoerd. Dat noemen we transparantie! 

Hier vind je ons

Landbouwweg 98
3899BG Zeewolde
Toon telefoonnummer
036-7604444

Toon e-mailadres
info@autozuiderzee.nl
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 22:00
Dinsdag 09:00 tot 22:00
Woensdag 09:00 tot 22:00
Donderdag 09:00 tot 22:00
Vrijdag 09:00 tot 22:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 15:00

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Zuiderzee?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 8 op basis van 61 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 08-11-2021

  Bij auto zuiderzee langsgeweest in verband met een tik/ratel in de motor van mijn bmw 3 garages uit de buurt kwamen met een offerte voor een ruilmotor. dit ging telkens een paar duizend euro kosten. Maar bij auto zuiderzee konden ze de zogenoemde krukas in de motor vervangen. En hiermee is het probleem opgelost. En dat voor nog geen 1000 euro. De heren zijn voornamelijk gespecialiseerd in bmw In het vervolg kom ik met mijn auto naar julie Ga zo Door.

 • 19-08-2021

  De oorspronkelijke review die ik had geschreven was veel langer, maar Google verwijderd deze. Dus dan de samengevatte versie maar: Hier een auto gekocht voor dagelijks woon-werk verkeer. Zeer tevreden mee. Opgeleverd met nieuwe banden. De accu die het toevallig een week later begaf, die werd de dag erna direct onder garantie ontvangen. Eigenaren van Auto Zuiderzee zijn meedenkend en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden!

 • 04-08-2021

  Heel vriendelijk mensen en goed betrouwbaar auto's👍 echte aanrader! 😀

 • 21-05-2021

  Fijne garage. De jongens hebben veel kennis

 • 29-05-2021

  Na een zoektocht naar een garagebedrijf die de hartnekkige tik uit mijn ford focus kon halen heb ik er dan toch een gevonden. Na een stuk of 4 garages te hebben bezocht En elke keer met een onduidelijke diagnose naar huis gestuurd te worden wisten ze bij auto zuiderzee gelukkig wel wat er met mijn auto aan de hand was. 4 garages in de buurt kwamen eigenlijk steeds tot de conclusie dat er het beste een andere motor in kon omdat het traceren van de tik volgens hun praktisch onmogenlijk was. De monteur bij auto zuiderzee wist te achterhalen wat de tik was en kon constateren dat er een hoekje uit een zuiger. gebroken was. Dit had nog geen gevolgschade aangericht voor de rest van de motor. Ik kreeg een offerte voor een motorrevisie en deze was vele malen goedkoper dan de 3/4 duizend euro die de andere bedrijven mij afvroegen. Ik kon de auto dezelfde week nog neerzetten En kreeg een nette leenauto mee. Na 2 dagen kon ik de auto weer tikvrij en gewassen ophalen. Dit noem ik nou vakwerk en een geweldige service. Ik kom zeker terug voor onderhoud

Ik kies deze garage