• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto Zuiderzee

Bij Auto Zuiderzee bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en reparaties aan uw auto. Hierbij is voor ons de communicatie het meest belangrijk, zodat u als klant precies weet wat de werkzaamheden aan uw auto zijn en welke kosten hieraan zijn verbonden. 

Ook leggen wij, wanneer u dit wenst, graag achteraf uit wat er precies is gebeurd. Omdat wij een klein bedrijf zijn, spreekt u niet alleen met een receptie / baliemedewerker van de werkplaats maar ook gewoon met de monteur die de reparatie heeft uitgevoerd. Dat noemen we transparantie! 

Hier vind je ons

Landbouwweg 98
3899BG Zeewolde
Toon telefoonnummer
036-7604444

Toon e-mailadres
[email protected]
Ik kies deze garage

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 22:00
Dinsdag 09:00 tot 22:00
Woensdag 09:00 tot 22:00
Donderdag 09:00 tot 22:00
Vrijdag 09:00 tot 22:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 15:00

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto Zuiderzee?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 7.8 op basis van 77 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 19-04-2023

  Hier een Ford Focus gekocht waarvan ik minstens zoveel ellende als plezier heb gehad. Als er wat was had ik drie maanden garantie, maar die bleek pas achteraf alleen voor de motor te gelden. Na de aankoop heb ik de auto verscheidene keren terug moeten brengen voor vervanging van de startmotor, katalysator, koelvloeistofpomp, en voor een lekkend koelvloeistofsysteem (2x). Het bandenspanningslampje bleef branden, en dat zou komen omdat de bandenspanningsdetectie strak stond afgesteld, maar alle vier de banden bleken gewoon lek. Ook met de leenauto die ik twee keer meekreeg heb ik twee keer langs de kant van de weg gestaan, en de handrem ervan werkte niet: levensgevaarlijk. Eén keer had ik afgesproken na een reparatie de auto om 19:00 op te halen; bij Auto Zuiderzee aangekomen - vanuit Almere met de bus - bleken ze dicht. Net de auto na tien maanden ingeruild bij aankoop van een nieuwe, ergens anders uiteraard. Omdat de koppeling slipte, de pook niet meer werkte, de kachel niet meer werkte, er olie onder de motorkap bleek te liggen en, jawel, er koelvloeistof lekte(!) kreeg ik er nauwelijks iets voor terug. Het zijn vriendelijke en beleefde jongens, dat wel, en absoluut scherp geprijsd wat betreft reparatiekosten. Maar trek vooral zelf je conclusie.

 • 25-05-2023

  Ooit mijn prachtige Opel Meriva uit 2003 (69-NL-BB) ingeruild voor een Fiat Punto. Dit was achteraf gezien de grootste fout die ik van mijn leven heb gemaakt😡😡 Deze Fiat Punto zat rondom vol met roest, en de dorpels aan weerskanten vielen de roestige brokstukken er vanaf......met andere woorden, een lopende oude roestige sloper die was gekeurd door Anton van den Berg uit Ermelo die volgens mij een waas voor zijn ogen had door de Fiat Punto goed te keuren. IK RAADT DEZE OPLICHTER(S) ABSOLUUT NIET AAN !!

 • 18-04-2023

  Zo'n 1,5/2 maanden terug mijn Ford Fiesta bij Danny gekocht! Intussen nog eens terug geweest voor een reparatie, en ivm de 6 maanden garantie dit vergoed gekregen. En n prachtige leenauto! Een leuke zaak met leuk personeel en een goeie vleug humor. Ik hou ervan! Danny je leverd topwerk!

 • 04-01-2023

  Netjes de nieuwe banden gemonteerd we komen hier graag. Paar maanden geleden een oliewissel laten doen. Vriendelijke en vakbekwame mannen die graag de tijd en moeite nemen om het stukje service te geven waar je als klant zo blij van wordt. Je voelt je hier klant ipv een nummer wat je vaak ervaart bij een dealer.

 • 11-04-2023

  Ik heb mijn BMW gebracht voor reparatie bij Zuiderzee. Helaas was het blok de oude niet meer en hebben de mannen er alles aan gedaan hem goed werkend te krijgen. Samen tot een oplossing gekomen en vooral een groot compliment voor Danny met de communicatie en die zijn passie voor het vak uitstraalt.

Ik kies deze garage