• Garages beoordeeld met een ​9,3
 • Duidelijke prijs
 • Overal in Nederland, altijd in de buurt
 • Online afspraak

Auto 19

 • NAP
 • Kentekenloket

Auto 19 is een merk-onafhankelijk autobedrijf, met een werkplaats voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of een professionele poetsbeurt aan auto's van ieder automerk. In de showroom van ca. 900m2 staan jong gebruikte auto's klaar voor een nieuwe eigenaar.

Bij ons autobedrijf kun je altijd snel terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Klik hieronder op afspraak maken en plan direct een afspraak in via de agenda!

 

Hier vind je ons

De Stoven 21
7206AZ Zutphen
Toon telefoonnummer
0575-840431

Toon e-mailadres
[email protected]

Onze service

 • Leenauto
 • Leenfiets
Ik kies deze garage
Auto 19

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 18:00
Woensdag 09:00 tot 18:00
Donderdag 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op.

*
*
*
*
* = verplicht veld

Direct een afspraak maken bij Auto 19?

Vul onderstaande gegevens in en kies welke werkzaamheden je uit wilt voeren.
De garage neemt vervolgens contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Reviews van onze klanten

Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9 op basis van 42 beoordelingen in de laatste 12 maanden.
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen.

 • 17-11-2022

  1,5 maand geleden een Volkswagen golf gekocht. Bij aankoop was er bekend dat bij deze motoren nog weleens problemen konden ontstaan rondom de distributieketting en daarom heb ik een half jaar garantie hierop gekregen. Na 1,5 maand begon deze te ratelen. Na contact op genomen te hebben heel goed geholpen door Minko en werd het binnen 3 werkdagen opgelost en werd als extraatje voor het ongemak ook nog mijn auto gewassen en uitgezogen zonder hiervoor wat te hoeven. Al met al top service van auto19

 • 31-12-2022

  Auto 19 is een geweldige top garage met persoonlijke aandacht en goed service!! Ik heb er pas mijn 2e auto gekocht en ik ben 3 jaar klant. Fijn om weer te ervaren dat Garage auto 19 met je meedenkt, voor je klaar staat en problemen professioneel oplost. En heel belangrijk, meestal krijg ik mijn auto's gewassen retour! Saime Beyhansoy

 • 25-01-2023

  Een lekke band werd zonder afspraak meteen gerepareerd. De rekening was veel lager dan verwacht gezien de arbeidstijd. Goede service, ontzettend aardige mensen!

 • 23-02-2023

  De aankoop en het onderhoud van de auto was een prettige ervaring, zeer snel en kundig geregeld. De klant staat duidelijk centraal.

 • 20-10-2022

  Een zeer slechte Mitsubishi Outlander gekocht bij dit bedrijf voor de somma van €3619,- en mijn mooi onderhouden Mercedes-Cabrio ingeruild voor een veel te lage prijs, (€1400,-) erge spijt van. Deze Mitsubishi had een totaal verroest LPG-systheem, kapotte remblokken, injectoren, brandstoftank was verroest en nog veel meer. De reparaties lopen tot nu € 2000,-. Binnen 5 weken na aankoop ging de auto stuk tijdens mijn vakantie. De oude eigenaar, een monteur uit deze garage ontkent de slechte toestand van deze auto, en heeft alle belangrijke informatie verzwegen, hierdoor heb ík mijn werk-vakantie moeten annuleren en ben in financiële moeilijkheden ben geraakt. Ze komen me ook op geen enkele manier tegemoet voor deze kosten, en geven me zelfs de schuld van de mankementen van een auto die ik net had. De distributie-snaar die ze voor een 'aardige' prijs zouden vervangen , een mondelinge belofte bij aankoop, zijn ze ook nooit op teruggekomen. Erg naar, dit gelieg in je gezicht. Tip: laat ten alle tijden een auto die u bij dit bedrijf koopt keuren door een andere garage!!!

Ik kies deze garage