• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

Voordelen Garagevergelijker

Alle voordelen op een rij:

Betrouwbare reviews van andere consumenten
Duidelijke prijs
 Altijd een garage in de buurt
Direct een afspraak

Ontdek hieronder wat jouw voordelen zijn. Via onze website kun je eenvoudig én snel een afspraak inplannen voor de meest voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden bij ruim 1000 garages in Nederland.

Is jouw bolide, hotrod, rijtuig of statusblik toe aan een gloednieuwe APK, onderhoudsbeurt of broodnodige reparatie? Via Garagevergelijker.nl vergelijk je online, gemakkelijk én snel de prijzen van garages in de buurt. Klein dorp of grote stad? Met ruim 1000 garages in Nederland zijn er altijd meerdere garages waar je vaak direct terecht kunt. Kies jij voor de garage met de beste beoordeling? Ga je voor de voordeligste? Of toch gewoon voor de garage om de hoek? Wat je voorkeur ook is, een online afspraak voor jouw auto is zo gemaakt.

Reviews van andere consumenten

De reviews van andere consumenten staan centraal bij Garagevergelijker.nl. Aan de hand van dit review cijfer kun jij bepalen of een garage bij je past. De aangesloten garages worden beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 op basis van 12.000 reviews.

De reviews worden in samenwerking met Klantenvertellen en Google verzameld.

Duidelijke prijs

Van APK tot kleine beurt óf het vervangen van een accu. Achteraf wil je nooit voor verrassingen komen te staan. Garagevergelijker.nl toont je de prijs, voor alle type auto's, zodat jij vooraf weet waar je aan toe bent.

Mocht er tijdens de onderhoudsbeurt, reparatie of APK-keuring geconstateerd worden dat er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden zal de garage altijd eerst contact met je opnemen om te overleggen.

Overal in Nederland

Met ruim 1000 aangesloten garages is er altijd wel een garage bij jou in de buurt. In ieder groot dorp óf kleine stad is er wel een te vinden! Dit maakt het ideaal om garages te vergelijken op bijvoorbeeld prijs of reviews van andere klanten.

Direct een afspraak 

Garage gevonden die bij je past? De afspraak is zo gemaakt! Je hoeft alleen nog maar jouw voorkeursdata door te geven en de garage zal contact met je opnemen om de definitieve datum samen met jou in te plannen.