• Garages beoordeeld met een ​9,3
  • Duidelijke prijs
  • Overal in Nederland, altijd in de buurt
  • Online afspraak

Winacties

Tijd voor een nieuwe APK of beurt aan jouw bolide? Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus maak je kans op leuke prijzen als je een afspraak maakt via de website van Garagevergelijker.

Ben je benieuwd hoe de veschillende acties werken? Meedoen werkt als volgt:

  1. Zoek met jouw kenteken een garage in de buurt
  2. Kies daarbij een grote of kleine beurt, óf APK
  3. Plan online een afspraak in
  4. Maak automatisch kans

Kans op gratis Tyfoon banden set bij een beurt

Tijd voor een grote of kleine beurt? Plan deze via de website in bij jouw favoriete garage én maak kans op een gratis set 4-seizoenen banden van het merk Tyfoon!

4-seizoenenbanden van Tyfoon zijn een ultieme combinatie tussen zomer- en winterbanden. Het rubber is harder dan dat van een winterband maar juist weer zachter dan dat van de zomerband. Hierdoor presteren deze banden in de zomer uitstekend en hebben ze ook in de winter een betere wegligging! 

Maak een afspraak via de website van garagevergelijker en maak van 1 juni tot 1 september 2021 automatisch kans op een 4-seizoenen bandenset van Tyfoon ter waarde van €499,- (inclusief montage)!*

Actieperiode 1 juni 2021 tot 1 september 2021. 

* Afhankelijk van de maat (maximaal 17 inch)

Plan een beurt en maak kans

Kans op gratis set ruitenwissers bij een APK

Tijd voor een APK? Kijk dan niet verder. Plan vandaag een APK in en maak direct kans op een gratis set ruitenwissers van het merk NAPA. Een APK plan je eenvoudig online in bij een garage in de buurt! 

Maak een afspraak via de website van Garagevergelijker en maak van 1 juni tot 1 september 2021 automatisch kans op set ruitenwissers (voor en achter) ter waarde van €60,- (inclusief montage)!*

Actieperiode 1 juni 2021 tot 1 september 2021.

* Afhankelijk van de maat

Plan een APK in en maak kans